Citace Původně odeslal MadCap
no dominator a cez to tie titulky vlastne prehravas? ono to ma s codekmi howno docinenia totiz, bsplayer ti zobrazi titulky skrz hocico, v defaultnej instalacii, nic nemusis menit ani nastavovat staci ich mat nacitane tak to slape, skusal som to este extra mam pocit ze ty chces posuvat titlky co mas cez ffdshow alebo vobsub inak nechapem co myslis
btw markoff .. extra som mv2player skusil a jedine co mi tka padlo do oka je nastavanie obrazu priamo v main okne ale to potrebujem asi tak raz za rok, inak to nema nic naviac ..
No vim ze by to normalne /standartne/ ve BSplayer melo jit samo posouvat dolu a nahoru. Jinak u me to prave s kodeky nejde posouvat protoze mi to nacpou do toho filmu. A kdyz nemam zadne kodeky tak to jede napohodu, ale hrozne to zatezuje PC. To sice vubec nechapu jak muze ten film vubec bez kodeku fungovat. Zkousel jsem i RadLight 3 a tam mi to funguje i s kodeky v pohode, ale je tak stary, ze uz mi neprehrava nektere filmy... Takze problem musi byt v BSplayer!! Ale nevim jak na to