pre teba to mozno nema nic naviac, ale pre mna to ma naviac omnoho vacsie moznosti nastavenia ako BSP, ten pritrubly program (stale vsak druhy najlepsi videoplayer) sa nevedel ani normalne minimalizovat,
nehovoriac o tom, ze nevedel ani sam nacitat titulky (tym nemyslim to, ze vas nuti ako pritrubly HW DivX player ich mat s v subore s rovnakym nazvom, dik, to si moze dovolit nejaky trapny HW videoplayer a nie softver v PC) a ked som si ich uz chcel otvorit tak mi vytrvalo mlel cosi o par koncovkach suborov s titulkami, ktore pozna, zatial cov MV2P si proste nastavim ake koncovky ma rozposnavat ako titulky a viem si nastavit automaticke nacitanie titulkov pokial su v rovnakom adresari ako film a este aj vybrat prioritu jazykov ked je ich tam viac jazykovych verzii a to je len jedna z funkcii
napr. aj pri foteni obrazkov ma lepsie nastavenia ako BSP...
BSP 0.8x je spickovy videoplayer, ale MV2P poslednych verzii (0.7RC2) je lepsi (v podstate jedine preco som nan nepresiel uz davno bola nestabilita a chybajuce vyhladzovanie titulkov, posledne verzie su vsak uz stabilne a vedia aj pekne vyhladzovanie)
BSP 1.xx je slusny videoplayer pre lamy (skusil som prve verzie a nikdy viac, ta trapnost nemala ani skiny kompatibilne so starou verziou AFAIR, nehovoriac o zjednoduseni ovladania pre lamy co malo za nasledok tazsi pristup k funkciam predtym normalne dostupnym), uz len cakam kedy tento BFU player spoplatnia vo svojej naivite aki su skveli...
vyhladaj si u mna na weblogu clanky o BSP a MV2P, su ich tony, aj o BSP 1.xx som napisal min. 1 (ale cez Google, vyhl. na stranke nefachci)