Citace Původně odeslal PeterM
Uvedomuješ si nezmyselnosť svojej otázky? To, že je monitor čiernobiely nemá nič spoločné s tým, akú frekvenciu alebo rozlíšenie obrazu zvládne.

Napíš presný typ, alebo aspoň definíciu toho monitora (je to CGA, EGA, Hercules, alebo VGA monitor...)

EDIT: všeobecná odpoveď: W2K ti pôjde aj na čierno-bielom monitore...
No jedná se mi o to, že mi na routeru odesel starej AOC 14" monitor a je to prostě v čoudu, nemám to jak ovládat. Mám ve sklepě jeden nebo dva černobílé monitory (ale ne přímo doma, musím pro ně zaject autem) a než pojedu, rád bych věděl jestli to pojede.... Dejme tomu, že to bude nejhorší varianta toho monitoru, nevím kterej z nich je asi tak nejstarší... aci tzen CGA, že?! Fakt těmto "starejm" věcem nerozumím. Jde mi o to, jestli ho mám tahat, nebo jenom vykuchat a paředělat to vysokonapěťový trafo... nebo spíš, na té AOC odešel tranzisto,... povídal odborník a tak že by se to dalo nahradit za pár kaček nebo právě z toho monitoru. Ale mě by tady stačil uplně starej moňtas...

Kámoš povídal, že ty staré monitory nedokáží rozchodit grafiku, že DOS v pohodě, ale grafický rozhraní je rozhodí... tak nevím...

BTW. Je to na staré S3 grafice 1MB a ta néma TV Out, a já přeci nebudu ovládat router z TV