tak vidim ze vam vase FXka pekne hrejou tak ja mam pro vas malej navod jak jim dat poradne naprdel aby nehrali
sundejte chladic a potom najdete kolem jadra prisroubovanej kovovej ctverecek ten splachnete do h.ajzlu, potom sloupnete to co se tvari jako jadro.. opatuju jen tvari jadro to neni je to jen kryt staci na to vzyt nejakej nozik a sloupnete to pod tim najdete opravdove jadro opatlane shit bilou pastou. a to je ten moment kdy muzete zacit tuningovat takze nejdriv dejte z jadra, pameti a z chladice do r.iti vsechnu tu blbou bilou pastu nejlip se to sundava benzinem.... potom tam dejte nejakou kvalitni stribrnou az to bude nasadte horni cast chladice(ten kde sou ventilatorky)
a kartu obratite namazete zbytek pameti a druhy kus chladice pokud jste to jeste neudelali a ted pozor, koukate na kartu z druhe strany takze nevidite jadro ale mneli by jste videt gumovi ctverecek nebo neco takoveho co dava chladici dostatecny odpor a tim ho tiskne na jadro a pemeti... kdyz tento ctverecek necim podlozite dostanete o moc lepsi pritisk a tim i o mooooc lepci chlazeni.. u vsech karet to nemusi byt stejne ja jsem to delal na gainwardu ale princip je vzdy stejny chladic necim podlozit (ja jsem pouzil toaletak) aby se lepe tisknul na jadro a pemeti....
teplota potom spadne o 20°C
jinak moje FX 5900U jede ted na 520/950