Citace Původně odeslal Namornik
zejmena 2 kazdic

lidi ja nevim, v cem vidite problem. Vsak tohle forum je tu pro vymenu nazoru, odpovidani na otazky a pomoci mene zdatnym a zkusenym. Pochybuju, ze existuje moc temat ktera se tu jeste neresila. To by se to tu rozvnou mohlo vsechno locknout a napsat nahoru velkym nadpisem HLEDEJ A NAJDES.

Budte tolerantni k temto userum. Pokud jim nechcete odpovidat na nejaky dotaz pac se to tu uz resilo, vyvarujte se OT a nevsimejte si jich.

P.S. Chapu ze pokud je to neco, co je tu uz 50krat a dela to tu bor..l tak jsou podobne pripominky na miste ale tohle to urcite neni.
Nj tolerantni, zejmena v tomhle pripade sem se ani ja nesetkaval s moc velkou toleranci. Je teda pravda je pokud ma nekdo dobry zkusenosti s nejakou firmou tka by se to mohlo dat nekam do dredu treba kde koupit
a cvasem by tam byla ucelejsi sbirka kde JO a kde NE a nebxlo by treba zakladat takovou spoustu dredu ktere stejne ja chvili nejaky MOD zamce. Zas na druhou stranu pokud tady x lidi napise ze se to uz resilo, aniz da aspoon link, tak ma ta inf 0 hodnotu. Nebo kdyz mu reknu ptreba zeptej se toho a toho tak zas ten kdo je novej vi kulov*