Existuje niečo také? Na google som toho veľa nenašiel, len nejaké betaverzie. Chcel by som vyskúšať niečo čo vyzerá ako KDE aj s podporou Virtual Screen![]()
Existuje niečo také? Na google som toho veľa nenašiel, len nejaké betaverzie. Chcel by som vyskúšať niečo čo vyzerá ako KDE aj s podporou Virtual Screen![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
No tedy... KDE pro Windows...o tom nevim
Jestli ti jde o prepinani virtualnich desktopu, par sem jich kdysi zkousel a nejvic se mi osvecil program VirtuaWin.
Ma trosku slozite nastaveni, ja sem si nastavil prepinani desktopu na klavesu WIN + 1,2,3,4, je to parada.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
A k tomu WindowBlinds nebo téma do XPček...a máš KDE![]()
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
No ty virtualni desktopy umej i ovladace nVidie (nView funkce) pokud se nepletu. Neumej neco podobnyho i CATALYSTy pro ATI (predpokladam ze ji teda mas kdyz j mas v popise).
Catalysty nee, ale možná Hydravision - což je něco jako nView...
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Hneď ma napadlo použiť WindowBlinds, ale to je IMHO dosť pažravé na pamäť, skôr som myslel, že nejaká konverzia priamo od tvorcov KDE alebo od nejakej tretej strany![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
To je holej nesmysli! Vice obrazovek umi kde jakej soft, to s KDE ci Gnome nema nic spolecnoho. A styl /treba pres StyleXP/ Ti stejnak nidky neudela KDE ci GNOME!!! To je uplne o necem jinym, protoze by jsi musel predelat i Explore.exe a to znamena vlastne cele Win!!
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
ked chces nie co "ala linux" tak mozes opacit vymenu shellu za litestep ktory vyzera presne ako afterstep v linuxePůvodně odeslal Wizzard
![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Ted jsem narazil... pro Aston shell je theme alá KDE >> http://www.astonshell.com/skins/inde...&sort=1&sort=1
nebo tady taky a je jich tam vic
http://www.astonshell.com/skins/inde...&sort=1&sort=1
BA95 positive
Jen mrtví poznají konec války. Platón
Reknete mi, jak moc jsou jiny shelly pro windows kompatibilni s bezne pouzivanymi programy? Napr. ten litestep, zkouseli ste to nekdo? Nestava se vam, ze nektere programy padaji/nefunguji, zatimco s explorer.exe funguji?
Take mi jde o nektere programatorske veci, napr. kdyz si u sveho programu davam ikonu do systray, tak jestli to bude fungovat.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Mrkni na http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=177510Původně odeslal Wizzard
Konqueror
http://www.danka.de/printpro/NX.html
Epox 9NDA3+ (nForce 3 Ultra 250) | CPU AMD 64 3000+ | 512 MB RAM | HDD Seagate Baracuda 160 GB 7 200 ot/min | Ino3D GeForce 6600 GT | Samsung SyncMaster 793s | TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 | MIDI Tower |
gentoo+AMD64+XFCE
Aston shell mám ted jenom opravdu chvíli a s kompatibilitou problemy nemam... proste to co ma normalni explorer aston ma taky a neco navic, takze zpetna kompatibilita se mi zda na stoprocent(zatim)Původně odeslal howard
BA95 positive
Jen mrtví poznají konec války. Platón
Pouzivate nekdo ty jiny shelly ke spokojenosti?
Dnes treba na QR vidim DesktopX 2.21 (14,1 MB) - kompletne nové windows prostredie, podpora tém
znate to nekdo?
Jeste jeden dotaz...zjistil jsem, ze aston ani desktopx nejsou freeware (sice desktopx ma free verzi, ale urcite bude osekana a to ja nemam rad). Existuje nejaky vymakany freeware windows shell?
XFCE4 ve Windows![]()
http://mandrakeusers.org/lofiversion...hp/t16790.html
Epox 9NDA3+ (nForce 3 Ultra 250) | CPU AMD 64 3000+ | 512 MB RAM | HDD Seagate Baracuda 160 GB 7 200 ot/min | Ino3D GeForce 6600 GT | Samsung SyncMaster 793s | TOSHIBA ODD-DVD SD-M1802 | MIDI Tower |
gentoo+AMD64+XFCE
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)