No ja by som zobral daku pekne pretaktovatelnu s co najrychlejsimi pametami Gf4 ti4200, alebo lepsie ak zozenies GF4ti 4400 nakolko tie skvele karty od ATi ako radeon 9700pro, mnohi uzivatelia , cize vsetci na celom svete sa stazuju na jeden fakt , ktory ti nijaky predajca nepovie ani nijaky vyrobca a to, ze ich drivere robia s vacsinou hier srandicku v podobe ze slape hra 100fps cely cas aj 200fps a zdrbe sa framerate na 10-15fps cize to zacne trhat na nejakom useku potom sa to zase rozbeha a to hovorim o 9700pro cize najrychlejsej zatial ich karte,
ja by som sa na ich 9500vku dakujem pekne z vysoka kvoli tomuto vysral.
Je to piece of shit, a aj som si myslel ze 9700pro je super, ale najvacsi piece of shit, ako to ze na 2,5ghz p4 so 512ddr pameti to tym ludom vsetkym padne aj v hrach ako Unreal Tournament 2003 zo 150fps na nejakych 20, a seka to ,, mne sa to na mojej ti4200 nestava skoro nikdy, a oni nadavaju ze skoro vsade, kaslat na taky kus hnoja ako 9500vka, a este nieco davat pozor , ked nekupujes Ati original retail kartu ,, jeden manik kupil Powercolor a ostatnych desat tiez a namiesto frekvencie 9700pro 325\310 mu dosla sracka ktora sla na 290\265 a to akoze vazne, nesla pretaktovat pamet ani na 300mhz 3,6ns shity tam boli, a jadro na 325 bez sance neslo, takze chceli za to zaplatit plnu sumu.
Kupis daku akoze vyhodnu 9500vku a to bude od 9500vky vykonu vzdialene na mile, inak 9500vka je v mnohom a vzdy pomalsia od 4200vky nataktovanej, nehovoriac o tom ze 4200vky su super pretaktovatelne a maju Nvidia drivery, kaslat na tie Ati pokusy, s niektorymi systemami ani 9700vky nenabehli nikdy do chodu, ako problem s doskami co Nvidia nemava, trebars s doskami od Abitu s Kt333, takze hamba.
Kupovat nejake 9500pro 128mb original od Ati to chapem to je dobra karta, original od Ati vide asi 1,5 nasobne drahsie ako to co byva v nasich cennikoch, ale inak riskujes ze kupis s pomalsimi pametami vecicku, a ovela menej stabilnu a este jeden bombonik, Ati 9500pro neviem ci aj 9500vky uzamkla naozaj teraz uzamkla chipy proti pretaktovaniu, to vsetko viem z www.anandtech.com fora, tam ti manici v USA si to kupuju o sto dvesto jeden za druhym a to viac maju informacii a skusenosti ako v nasom bohom zabudnutom Slovensku aj Cesku vlastne{a chudobnom }.
Takze ak mas chut na ich posrate metody s podtaktovanymi ci proti pretaktovavaniu chranenymi kartami tak si kup tu 9500vku , je to na infarkt, a hlavne ked s p4 2,5ghz a 512ddr to padne na 20fps kazde dve minuty, to je hratelnost. Powered by Ati, is the way , 9700vky padaju s frameratom horsie ako 8500vky pokial som pocul, takze 9500 je to iste.
Kup gf4ti 4200 nejaku vybornu
Kasli na directx 9 , hry ho vyuziju neskor, a Nvidia ti pobezi sviznejsie nadlho aj kvoli driverovej podpore![]()
![]()