Ale on chce Sony na dve tuzkovyky P73 ci P72, neviem.A co sa tyka originalneho prislusenstva k tomu sa netreba vyjadrovat ze by si ho kupil len blb(u hocijakej znacky pretoze je 10x drahsie).Co mna dostalo najviac je ze na mojom sony P72 su konektory pod gumovou zatkou(kus gumy 2*3,5*0,3cm), casom sa trochu natiahla tak tam dobre nesedi.Prisiel som do servisu ze kolko stoji a odpoved bola 900sk, to nepotrebuje komentar.Původně odeslal proe
Na steves digicamms este jeden clovek pisal-ma to male sonycko(tusim ze T1-je velke asi ako minilta X).Ten aparat ma 2,5´´ LCD a jemu sa ho podarilo po 2 dnoch rozbit.V servise mu to ako zarucnu opravu nuznali.Zaplatilo 200 US za nove LCD a 150US za robotu(chcel si kupit len to LCD ze si ho vymeni sam, ale povedali mu ze on nieje kvalifikovany na vymenu a mozu mu ho predat len s montazou).Najlepsie na tom je ze cely fotak stoji 500US-tak je to s cenou nahradnych dielov.Takze ak sa vam na fotaku za 10k podari rozbit objektiv, bude urcite lacnejsie kupit si novy aparat ako to davat menit...