Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Nefunguje jeden suround u Geniusů

Standardní Nefunguje jeden suround u Geniusů

Mám zvukovku Sound Blaster Audigy ES. Koupil jsem si repráky Genius SW5.1 HT. Zapojím všechny repráky do svorek co jsou na wooferu a po zapojení mi nefunguje jeden zadní reprák. Nejprv jsem si myslel, že je v hajzlu reprák ale chyba byla v té svorce na basáku, protože jakmile ty dva zadní repráky prohodím nefunguje zase ten co je zapojený v té svorce, ve které nefachčil před tím ten první....chápete?
    Asi nevíte co s tím dělat.....Nechce se mi to zase všechno balit a vézt přes půlku města
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

No to tě asi zklamu, může být zavada od špatně připájeného kablíku k mrtvému kanálu zesilovače...

Máš multimetr(ohmetr)? pokud ano, cvakni ho na ten výstup, pokud naměříš nějaký odpor, je chyba v elektrice, pokud ne, je s největší pravděpodobností někde poškozená cesta signálu.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Když bydlíš "hned za Alfou", tak to vrhni do bedny a vysyp jim to na pult...řekl bych, že nemá cenu se v tom hrabat, když je to celkem nové...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    No to tě asi zklamu, může být zavada od špatně připájeného kablíku k mrtvému kanálu zesilovače...

Máš multimetr(ohmetr)? pokud ano, cvakni ho na ten výstup, pokud naměříš nějaký odpor, je chyba v elektrice, pokud ne, je s největší pravděpodobností někde poškozená cesta signálu.
    Takže jednoduše řečeno reklamačka......

Proč zrovná já kurv..nik šopa
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Standardní ---

Anduril: V Alfě jsem je nekupoval

Arteee:Jel jsem s těma reprákama přes celé město. V obchodě byly přezkoušené a fungovaly. Nedalo mi to a řekl jsem chlápkovi ať to zapojí na 5.1(měl je zapojené na 2ch) hledá v té mojí bedně kabel a nenašel ho tam. Já vůl jsem ho zapoměl doma, tak jedu zase zpátky domu pro kabel a potom zase do toho obchodu, připojí to přes ten můj kabel a reprák přestal fungovat. Tak mi dal nový kablík a už to jede vpoho. Já jsem ale kus debila co?

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

Nejseš, tos nemohl tušit.... Pokud nemáš multimetr tak to neůžeš zjistit, každopádně pokud bys ho měl a učinil tak, jak jsem radil, tak by jsme na to přišli.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání