Citace Původně odeslal Vegan
Citace Původně odeslal mico
Dlho som sa nevedel rozhodnut medzi ABIT AN7, EPOX 8RDA3+ a ASUS A7N8X-E DELUXE Wireless edition.
Epox 8RDA3+ ma najnizsiu cenu ale nema Soundstorm - a nove revizie nie su podla reakcii bohvieco.
ABIT AN7 - kazdy vravi "nie je to NF7-S" ale myslim ze zase az tak zle to nebude. Mozno sa da dosiahnut mierne nizsie max FSB ale su tam aj jasne vylepsenia.
ASUS A7N8X-E DELUXE Wireless edition mi ale vychadza co sa tyka vybavy a ceny ako najlepsia volba (100Mb a 1000Mb LAN, wifi karta, ASUS). Pasiv na NB bude narozdiel od ABITu urcite tichy len neviem ci aj dostatocne ucinny - pripadne dofukam.
Co vsak neviem a chcem sa spytat je:
Ake FSB sa da BEZNE dosiahnut a ake je MAXIMALNE? Predpokladam ze bude nizsie ako na ABIToch a EPOXoch (co mi zase az tak nevadi - kym to nebude vyrazny rozdiel - robit rekordy neplanujem). V nakupnej poradni 1. bolo spomenute ze na "tuhy OC" sa nehodi, no ja by som sa spokojil aj s menej tuhym OC - vyvazi mi to vybava a cena. Prosim co najviac reakcii - spriemerujem...
Dakujem.
8RDA3+ obsahuje SB MCP-T, takze podporuje SoundStorm ne?
Jinak, proc proste nevezmes NF7-S rev2.0 a je to..

ZIAL NEOBSAHUJE... TAKZE NEPODPORUJE .

http://www.epox.nl/english/products/motherboard/a.htm

NF7-S rev2.0? "We who are, not as others!" Ale vazne, je ta Asus-ka tak malo rozsirena alebo sa len nikomu nechce podelit sa o skusenosti pri OC? Bezne dosiahnutelne FSB? Max. FSB co sa vam podarilo? OC komfort?