Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: USB/LPT a vysoká teplota/zátěž CPU

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní USB/LPT a vysoká teplota/zátěž CPU

Všimnul jsem si zvláštní věci - zkoušel jsem tu hledat, ale nic - při používání USB (např. scanner/flashdisk) a také při tisku přes LPT teplota CPU stoupne na stejnou hodnotu jako při plné zátěži např. Prime atd...avšak v tomto případě se počítač nechová jako zatížený, odezva je úplně stejná jako při idle...akorát ta teplota cpu. Stačí jen abych třeba zapojil flash disk a už to leze nahoru, vyndám a teplota spadne zpět na normál. Neví někdo čím to je?

Mám poslední drivery tuším 4.38 (nForce2) a WXP SP1..

Připadá mi to divné, protože když jsem měl Tuleně na i815, tak to nedělalo...

EDIT: Ukazatel vytížení CPU žádnou zátěž neukazuje...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Osobne pouzivam USB a niekedy aj Firewire a nic take som si nevsimol u mna a to grabujem s kamery do kompu.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Citace Původně odeslal AjsTi
    Osobne pouzivam USB a niekedy aj Firewire a nic take som si nevsimol u mna a to grabujem s kamery do kompu.
    Takže je to takhle...LPT jsem spravil..blbě nastavený BIOS...Ale s tím flshdiskem to dělá furt..prostě když ho zapojím, tak jde teplota nahoru, avšak na běh systému to žádný vliv nemá, ani zatížení CPU se nezmění (0%)...asi to bude nějaká chybka na desce. Procesor totiž nevypadá, že by byl více využíván, páč systém reaguej stejně rychle jako když tam flashdisk není.
    Taky grabuju video - přes firewire to nedělá (ten mám na Audigy) a Infra zapojený přes USB to taky nedělá, ani skener. Takže to možná bude i tím flashdiskem. No to je jedno, hlavně že to všechno funguje
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání