Citace Původně odeslal Anduril
Já bych snad ještě přidal k tomu FarCry...mě to taky jede plynule na toto nastavení: Textures = Very High; Particles Count = Medium; Spec. Effects = High; Water = High; Environment = Very High; Lights = High; Shadows = Medium; Vsync On; 1024*768*32b; Trilinear filtering...mám ForceWare 56.72 a jedu to přes OpenGL (přes direct3d to tak plynule nejede, ale rozdíl v detailech jsem nezaznamenal...)...sestava viz podpis...FarCry mám na disku 1 a swap (pagefile) na disku 2, takže to i docela stíhá swappovat....ale chtělo by to více RAM...v některých misích (Training, jiné ani nee)..to při startu chvíli škube, než to nějak necachuje, pak už je to víceméně pohoda...Rozhodně je to natolik plynulé, že můžu mířit s plným zoomem s naprostou přesností bez nějakého zpomalení myši...jak jsem to měl na R9kPro..Jo a mám verzi 1.1 (ofic. patch)

Ad. Inno: nikdy více...měl jsem 2 karty (TnT2 a GeForce2Ti a obě byly děsné...GF2 horší - jak jsem se po sundání chladiče dozvěděl, tak ani nešlo o Titanium, přestože to bylo napsané na PCB a krabici...)
V čem byla ta TNT2 tak špatná? Já s ní měl výborné zkušenosti. Hlavně ohledně taktování. Pravda tan obraz byl špatný, ale u které TNT2 ne?