Marek ty recenze jsou asi nejlepší co jsem četl. Fakt povedený do podrobnosti. Díky. Stále se drží SONY DSC- P73.Původně odeslal Marek
Marek ty recenze jsou asi nejlepší co jsem četl. Fakt povedený do podrobnosti. Díky. Stále se drží SONY DSC- P73.Původně odeslal Marek
Ještě se mi dostal do výběru Olympus C-50. Cena 10400,-. Nevlastní někdo tento aparát. Jak dlouho vydrží ten akumulátor ?
mno... kolem 10 klacku bych vzal Canon A80... canon rulezzz(ne ze bych si na nasi C5060 stezoval
)
jinak... co neni na dpreview je na steve digicams![]()
Původně odeslal Dusan
tak ten hlavne nekupovat !!!!
je to sunt na ntou
Všeho chuť
jj taky dobra recenzenska strankaPůvodně odeslal ICE
Všeho chuť
Prosím Tě co proti němu mášPůvodně odeslal Namornik
Koukal jsem se na recenze a ukázkový fotky a žádnej výraznej zápor jsem nenašel. Nepatříš mezi odpůrce Olympusů ? Podívej se na http://www.dpreview.com/gallery/?gal...sc50z_samples/ nebo http://www.digineff.cz/vyber/srovnej.php?m=76&w=d. Myslím že to není tak špatný hodnocení.
problem je v jedne veci
Foceni pri horsich svetelnych podminkach. Kdyz je hodne svetla a nehybas s fotakem tak ti peknou fotku udela az na vyjimky (treba HP) asi kazdy fotak. Ale jen tak pro zajimavost, jak velke procento fotek si myslis, ze je foceno pri dobrych svetelnych podminkach? Asi tak 10%. Ostatni je foceno doma, restauracich, v praci, ve skole, pri oslavach atd a az tam poznas co je dobrej fotak a co ne.
jinak Olympus C radeji fakt radeji ne. Nechci byt zaujaty, ale mam s nimi asi 1rocni zkusenost (Olympus C) a asi 2tis nafocenych fotek a PLS nekupovat.
Všeho chuť
bracho si prednedavnom kupil A80 a ... je to fakt masinka![]()
![]()
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Tak z toho jsem teda úplně zmatenej. No dobře přesvědčili jste mě tak jdu pro ten SONY DSC-P73. Nejsem žádnej peofesionál, ale taky nechci abych na nočních fotkách měl pouze černej display.Původně odeslal proe
he he, vetsina lidi te tu presvedcuje do Canonu a ty pak rikas, dik presvedcili jste me, jdu si koupit Sony![]()
Ale jo, sony jako znacka neni spatna a jsou to tvoje penize takze preju dobrou koupi
Mej se
Všeho chuť
Sonky mají jako automaty nejpřesvědčivější výsledky a nejspolehlivější auto-focus, nevidím v tom problém![]()
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
hm u mna ruluje Canon v kategorii 10k +-
ma tam siroke pole v podobe a70/75/80
kde a70 ma asi nejlepsi pomer cena vykon a80tka best fce ale nema dobre video a a75tka je kupodivu kompromis![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
tak presne, jako bych mluvil ja![]()
Všeho chuť
Já to myslel jako že jste mě přesvědčili abych šel od toho Olympuse. Ten Sony jsem měl vyhlídnutej od začátku. Vím že ty Canony jsou špičkový, ale ty čtyři tužkový a ten rozměr toho aparátu.Původně odeslal Namornik
nj ale tuzkove akumulatory kupis hocikde, tuzkove baterky detto
som zvedavy co urobis ked sa ti vymlati LI-ON clanok
a nehovoriac o cene noveho ... SONY SUXX![]()
BTW ... prislusenstvo - schvalne sa opytaj co stoji prepojovaci kabel / USB or FW/ v SONY predajni ... ~ 1200÷1400SK![]()
![]()
v hocijakom lepsom elektre 140SK![]()
a vobec, su totvoje prachy , rob si s nimi co xcesssssssss
![]()
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Ale on chce Sony na dve tuzkovyky P73 ci P72, neviem.A co sa tyka originalneho prislusenstva k tomu sa netreba vyjadrovat ze by si ho kupil len blb(u hocijakej znacky pretoze je 10x drahsie).Co mna dostalo najviac je ze na mojom sony P72 su konektory pod gumovou zatkou(kus gumy 2*3,5*0,3cm), casom sa trochu natiahla tak tam dobre nesedi.Prisiel som do servisu ze kolko stoji a odpoved bola 900sk, to nepotrebuje komentar.Původně odeslal proe
Na steves digicamms este jeden clovek pisal-ma to male sonycko(tusim ze T1-je velke asi ako minilta X).Ten aparat ma 2,5´´ LCD a jemu sa ho podarilo po 2 dnoch rozbit.V servise mu to ako zarucnu opravu nuznali.Zaplatilo 200 US za nove LCD a 150US za robotu(chcel si kupit len to LCD ze si ho vymeni sam, ale povedali mu ze on nieje kvalifikovany na vymenu a mozu mu ho predat len s montazou).Najlepsie na tom je ze cely fotak stoji 500US-tak je to s cenou nahradnych dielov.Takze ak sa vam na fotaku za 10k podari rozbit objektiv, bude urcite lacnejsie kupit si novy aparat ako to davat menit...
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
No, třeba u Sony F707 byl objektiv jako náhradní díl dražší než celej foťák - a to v době, kdy se prodávalTo ale nemá co dělat se Sony, Canon a ostatní jsou na tom nemlich stejně. Btw: co jsem slyšel, tak nejdražší dodavatel kabelů je Fuji
![]()
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
Chtěl jsem dát do opravny svoji KYOCERU a tam mi řekli že si mám koupit novej.. Říkal jsem že to bude nějaká hloupost v mechanice, nechce se mi vysouvat a zasouvat objektiv jen to chrčí.
jak je stara a co je to za typ?
Všeho chuť
Je to Kyocera Finecam S-4. Čtyřmagáč. Příslušenství prodávám v bazaru. Foťák mi nespadl tak to nechápu.Původně odeslal Namornik
To sa obcas stava-hlavne u Canonov A70 a A60 to je to velmi casty problem.Ale je tam len nieco zaseknute, oprava by namala byt draha pretoze by nemali nic menit, myslim.Původně odeslal Dusan
No taketo fotaky uz sa daju nazvat FOTAK - ked objektiv je pomaly najvacsia cast aparatu.A sony este ku vsetkemu do tychto modelov pcha Carl Zeis optiku, co asi niesu tie najlacnejsie objektivy.Původně odeslal jan555
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
jestli do toho muzu trochu kecat....taky bych vybiral podle toho,na co ten fotak chci vlastne pouzivat.ZOOM vs Mpix.Ja mel moznost mit za stejnou cenu Canon S1 IS(10x opt. zoom/3.2 Mpix) nebo FUJI S7000(6x opt. zoom/6Mpix) a zvolil sem radsi zoom.Plakaty delat nehodlam a zoom vyuzivam skoro porad.CANON rulezzz ale uz taky pomalu prichazim na spatny vlastnosti toho fotaku...![]()
Full GAS...
Původně odeslal dutch3s
hehe, dalsi clovek ktery naletej levnejm reklamnim trikum Fuji![]()
On to neni 6megac ani nahodou. ikdyz to pisou. Jsou to pekny kur..y. Oni pouzivaji jiny system vypoctu a cemu se bezne rika interpolace oni pocitaji do opt. rozliseni.
S interp. ti klidne udelam na kazdym fotaku 30megapixelu![]()
Jinak dobre si udelal, ze jsi sel do Canonu![]()
Všeho chuť
Namornik: měl bys ještě chvíli studovat - snímače, který používá Fuji, jsou "trochu" jiný a nazvat to interpolací je dost mýlka. Faktem je, že to, co je např. 3 MP a avizováno jako 6 MP je v reálu odpovídající 4, ale spíš 5 MP![]()
Jinak ultra-zoom je skvělá věc - v nepovolaných rukách především na prznění kompoziceVšechno nazoomovat do plný fotky, jak to dělá většina u-zoomistů, to fakt nejsou dobrý fotky
(což nemá co dělat s dutch3s)
tak trochu se tim zivimPůvodně odeslal jan555
takze moc dostudovavat toho nemusim, idkyz clovek se musi ucit celej zivot jak rekl jeden ucenej clovek
Jinak mas pravdu, ze
je to tim tzv. honeybee vzorek, coz je pro fuji charakteristickyco je např. 3 MP a avizováno jako 6 MP je v reálu odpovídající 4
Všeho chuť
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)