Citace Původně odeslal Fishxx
Citace Původně odeslal short24
projed si ceske servry o hifi, uz driv jsem nekolikrat o tom cetl

problem je, ze se specififikace
a, vyvyjeji a meni
b, jsou pro ruzne typy zarizeni jinak tvrda - nejmekci jsou pro pocitacova stolni chtrchlatka a nejtvrdci jsou pro stolni pristroje a reprobedny [ i kdyz ty hraji o nejolik svetelnych let lepe nez ty chrchlatka]
c, za tu nalepku si studio po overeneni parametru necha dost hoodne zaplatit

systemove [mysleno tim jak jsou zkonstruovany] jsou Geniusy mnohem lepsi nez jina chrchlatka, maji jiz urcity vnitrni objem, jsou tezsi, jsou drevene, hlidaji si pomery mezi strednim - hovorovym kanalem a levym a pravym atd.

takze je mozne, ze proste nechteli platit za nalepku - jinak rozhoduji tvoje usi - na marketing kakej
S těma ušima máš pravdu, ale jen těžko budu mít možnost porovnat cca 6 sestav na jednom místě za podobných podmínek

Já se stále nemohu rozhodnout, kterou sestavu koupit
Limitem je pro mě cena 6000Kč
Stále uvažuji o Logitech Z-5300
Vy myslíte,že THX je pouze o podplacení?
Pokusim se najít něco na "Googlu"
Zatim díky za názory
Ne o podplaceni, ale pomerne drahy zaplaceni certifikace a moznosti uzivat logo.
Nadruhou stranu zase jsem neslysel nic, co by melo na sobe THX a hralo to urazejicim dojmem, tedy ve vetsine pripadu jsou ty vyrobky skutecne slusny, nedaj to uplne vsem...
Ale urcite to neni doporuceni, "je na tom logo THX to bude uzasny", spis to chapu jako "je na tom THX, muzu si to poslechnout, mohlo by to hrat slusne"...

A jak uz bylo psano, parametry se lisej od typu a sortimentu vyrobku, jiny specifikace musi dodrzet pro ziskani loga vyrobce 7.1 kanaloveho AV receiveru a jiny vyrobce reprosoustav s aktivnim zesikem pro PC, tam budou propastny rozdily...

A Logitechem Z-5300 myslim zas tak moc nezkazis, oproti 680kam nemaj vice vstupu a dekodery, jinak skoro stejny a za svou cenu k pocitaci vyborny...