No uz som ich mal mat, a budu az ked bude mat ta predajna po dovolenke, a to jest 7.1. otvoria tak tento tyzden buduci, daju sa zohnat u nas na Slovensku v Bratislave, www.kendi.sk , tam je ta firma aj s produktami popisana,, da sa to objednat aj na dobierku, cena je dost vysoka, povedal by som velmi vysoka Sada chladic medeny na Gpu GF4ti + 4 hlinikove pasivy na pamete stoji 700Sk sa mi zda a tak podobnu cenu ma druha sada 2 medene pasivy na pamete + 2 chladice na operacnu pamet,, tu druhu sadu chcem, nakolko dam na kartu poriadne medene chladice zo spodu karty a hore kde je ofukovana aj dvojventilatorom dam tie medene, 2 mi vystanu este, ale kaslat na to,, tie medene zo spodu odvedu ovela viac a lepsie teplo ako hlupe hlinikace, a Gpu mojej grafky schladim na takych 330mhz okolo verim tomu, lebo bola recenzia na zle upevnene chladice na Gainward Gf4ti, a ta moja ti4200 128mb ma extra shit chladic Gpu nakolko aj hlupa Gainward Gf4ti 64mb ma vacsi chladci na Gpu dokonca j pasivy na pametiach a 3,3ns pamete, sakra praca,,

Takze kupujem 2 sady na chladenie, to znamena ze ma to spolu vyjde asi 1400Sk, co je pomerne palka riadna, ale zato budu kvalitne tie vecicky