Citace Původně odeslal wit
Nikde jsem nenasel, jak sundat chladic a nechci zakladat novej thread , CollerMaster DP5 - 6I31A
tak napotreti ( dvakrat mi odesel disk ). chladic pro socket A ma vetsinou sponu na kazde strane s jednim ci trema ockama. sundava se tak, ze chytnes chladic ( aby se ne poskodilo jadro pohybem chladice ) a aniz bys s nim hybal, tak za pouziti plocheho sroubovaku, ktery zahaknes za ocko ( je na kazde strane spony ) a vyhaknes tak sponu z hacku po stranach socketu ( staci jedna strana ). pak chladic odendas smerem nahoru ( tak abys ho zbytecne netahal po jadru ).

nandani je trosku zajimavejsi. musis nejdriv poradne ocistit jak jadro cpu tak chladic ( nejlepe lihem ). pote naneses opet teplovodivou pastu ( ja to davam pouze na cpu rovnomerne, ale nekdo preferuje stazeni ziletkou anebo to dava zas jen na chladic ci na oboje. zalezi na tobe ). pote musis na jedne strane sponu zahaknout za socket ( muzes si to pridrzet trebas dalsim sroubovackem ) a teprve pak polozis do uz vysledne polohy cely chladic ( opet abys zbytesne nedrel jadro > btw nezapomen si ten chladic prohlednout, dava se totiz jen jednim zpusobem - obracene by nechladil a mohl by jadro poskodit ). no a pak opet za pomoci sroubovaku zahaknes i druhou pulku spony.

staci?