Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: potřebuji pomoc s p4c800-E

Standardní potřebuji pomoc s p4c800-E

Mám problém, zapnu pocítač a vypíše mi hlášku Scanning ide drive.
    A potom: No drive attached to Fast Trak controller, The Bios is not installed.
    A ještě nevím jak tam dostanu sata ovladač

Co stím prosím poraď te. MOC DĚKUJI!!

sastava p4c800-e, maxtor sata 160.

Standardní Re: potřebuji pomoc s p4c800-E

Citace Původně odeslal xjosef
    Mám problém, zapnu pocítač a vypíše mi hlášku Scanning ide drive.
    A potom: No drive attached to Fast Trak controller, The Bios is not installed.
    A ještě nevím jak tam dostanu sata ovladač

Co stím prosím poraď te. MOC DĚKUJI!!

sastava p4c800-e, maxtor sata 160.
    to nic. da se to vypnou v BIOSu. Nevim jak se menuje presne to nastaveni, ale v nazvu je integrated xxx x xxxx a mas tam moznosti IDE nebo RAID. Tak toto nastaveni vypni a mas to. Snad ti nekdo rekne jak se to presne naziva-ja si ted nemuzu vzpomenout.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Member mince
    Vliv
    280

Standardní

Medium(s největší pravděpodobnosti disketa) se SATA ovladačem použiješ po nabootování z inst, CD,kdy se Ti ukáže výzva"Chcete-li nainstalovat RAID nebo jiné zařízení,stiskněte F6".Tahle výzva se ukáže relativně na krátký okamžik,potom instalace automaticky pokračuje dál.
    Intel Core i5 2500K, Asus P8Z68V Pro Gen 3, 2x4GB/1600MHz Corsair, Gigabyte Radeon HD 7950 ,Intel SSD 520 180GB , WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB, LG GH22LS70, Asus Xonar DX, FS P19-2.

Standardní

dekuji za odpověd. moc mi to pomohlo.
    V biosu jsem vypnul On board Promise controller a bylo po hlášce.
    Mám ještě malý problém, když jsem instaloval win2000.
    Tak 160 harddisk se zformátoval jen na 130 kde dělám chybu.
    Dik moc.

Standardní

Dik moc.
    Sorry. sem se spletl-asne to nastaveni se menuje On board Promise controller.
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Member mince
    Vliv
    280

Standardní

Dik moc.
    Aktualizuj OS Servis Packem 3 nebo raději 4.Pokud máš OS aktualizováný těmito SP,tak Tě odkážu na sekci Pevné disky.
    Intel Core i5 2500K, Asus P8Z68V Pro Gen 3, 2x4GB/1600MHz Corsair, Gigabyte Radeon HD 7950 ,Intel SSD 520 180GB , WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB, LG GH22LS70, Asus Xonar DX, FS P19-2.

Standardní

Dik moc.
    Je možný že v BIOSu máš nastaven compatibility mód u S-ATA řadiče. Zkus to přepnout na Performance mód (aspoň já to tak měl u i865 a teď i u i875 - ale od F.I.C.), tím by to nemělo emulovat IDE ale jet v S-ATA kde je podporováno 48bit LBA hardwarově.

(snad - v praxi sem se stím zatím nesetkal, mám všechny disky menší než 130 GB)
    CPU:P4 530J 3.0 @ 3.83 GHz + ThermalTake Tower-102, MB: ASUS P5GD1 i915P, RAM: 2x 512MB DDR-433 Kingmax 2,5-2-2-7, VGA: Leadtek GF 6600 256MB, Capture: Leadtek WinFast VC100, HDD: Seagate Barracuda 120 GB S-ATA + 2x 160GB ATA-100 RAID + 200GB FireWire,Optical: DVD-RW ASUS DRW-1608p, DVD-ROM Asus E616, CD-RW Plextor Prumium,WiFi: BlueTooth MSI BTHUB, Case: Avance B031 WorkStation black + okno + 400W Fortron PFC,Kl.+myš:Logitech MX-518, Logitech Internet Navigator Keyboard SE

Standardní

Děkuji za odpověď, moc mi to pomohlo!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání