Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Athlon XP 1800+ - MSI KT6 Delta FIS2R - malo OC?

Standardní Athlon XP 1800+ - MSI KT6 Delta FIS2R - malo OC?

Zdravim vsechny. Mam Athlona 1800+ jadro je Thorton. Bezim na KT6 Delte viz. shora a frq. je 10x 205 = 2055MHz. Ale vejs uz je nestabilni.. jedu na napeti 1. 675 a prijde mi to docela dost. Topi pri zatezi s AC Slim silentem (Copper) na 60 podle PCAlert 4.

Pameti mam V-Data a casovani 2.5-3-3-6. 4-way interleave, 8-que depth, 1T command enabled a fast command nastavenej na Fast s voltazi 2.6.

Poradte nekdo, jestli mate zkusenosti, zda by sel vejs.. protoze i kdyz zmenim multiplikator, tak to chcipa a nepomaha ani zvednuti Vcore. Pritom pameti na zmenu nasobice vliv nemaj.. Chapu, ze kdyz zvednu FSB, tak to neunesou, ale stejne mi moje OC prijde dost chaby..

Senior Member Avatar uživatele Snorri
    Věk
    37
    Vliv
    284

Standardní Re: Athlon XP 1800+ - MSI KT6 Delta FIS2R - malo OC?

Citace Původně odeslal Troy-C
    Zdravim vsechny. Mam Athlona 1800+ jadro je Thorton. Bezim na KT6 Delte viz. shora a frq. je 10x 205 = 2055MHz. Ale vejs uz je nestabilni.. jedu na napeti 1. 675 a prijde mi to docela dost. Topi pri zatezi s AC Slim silentem (Copper) na 60 podle PCAlert 4.

Pameti mam V-Data a casovani 2.5-3-3-6. 4-way interleave, 8-que depth, 1T command enabled a fast command nastavenej na Fast s voltazi 2.6.

Poradte nekdo, jestli mate zkusenosti, zda by sel vejs.. protoze i kdyz zmenim multiplikator, tak to chcipa a nepomaha ani zvednuti Vcore. Pritom pameti na zmenu nasobice vliv nemaj.. Chapu, ze kdyz zvednu FSB, tak to neunesou, ale stejne mi moje OC prijde dost chaby..
    60C je dost vela. Zlepsi chladenie /TT silentboost, alebo Zalman 7000A ALCU/CU/ a zvys Vcore na max. 1.85V real, ak to uchladis.
    Ake rychle su tie pamate? DDR400? Tym mozes tiez zvisit voltaz na cca. 2.8V, pripadne zniz casovania a zvys FSB.

Standardní

Jo ty pameti jsou DDR 400. Takze rikas, ze snesou az 2.8v?? Docela se o ne bojim..

Senior Member Avatar uživatele Snorri
    Věk
    37
    Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal Troy-C
    Jo ty pameti jsou DDR 400. Takze rikas, ze snesou az 2.8v?? Docela se o ne bojim..
    Ja som do pamati daval aj 2.9V dlhodobo, takze 2.8 by som sa nebal...

Standardní

Ok.. Tak ja to jeste zkusim takhle a uvidim... ale je mi divny, ze to chcipalo i pri zvednuti nasobice.. Ale diky za tip.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání