Citace Původně odeslal Spec
Citace Původně odeslal pulec7
Mam takovej problemek, koupil sem si novy paměti A-Data 450MHz viz. popis. Jelikoz sem chtel rozchodit desku s procikem na 200FSB mozno vice. Bohuzel kdyz nastavim 200FSB respektive 11x200 tak neprojede ani mark2001 do konce, a hry jako UT, Far Cry spadnou po par minutach hrani do windows. Prehrejvanim procesoru to neni tim sem si jist, na te same frekvenci prociku akorat ze 166fsb vse beha bezproblemu.

1) Uvazoval jsem ze by tomohlo byt AGP jelikoz 200FSB ted si nejsem jist jestli je standartni nastaveni a jak pracuje delicka, projistotu sem u asuse nastavil na pevno 66, bohuzel nepomohlo.
2) Nevim premeslim jestli to treba nezvlada procesor ale tomu se mi nechce verit, zatim vsechny bartony ktery sem videl na FSB200 jeli.

Potreboval bych poradit, zrejme se neco prehledl a nastavil sem neco spatne, nebo jedine ze by ty moduli byli chybne to se mi zase take nechce verit.

Moje sestava viz. popis pokud nekdo mate naky napad prosim hop sem snim diky.
Řešením je použít BIOS ve kterém je Command Per Clock(CPC) vypnuto,pak 200MHz FSB určitě poběží
Pokud je deska Asus A7N8X/DLX 1.04/1.06 tak je nejlepší použít BIOS 1008 s updated ROMSIP. Pro vysoké FSB - 250MHz je nutné i tady použít CPC off BIOS.

Kde sehnat BIOS pro Asus A7N8X/DLX 1.0x / 2.0? Podívej se zde do sekce BIOSy a já jem tam postoval linky na mnou modifikované BIOSy, které mají CPC off.
Dik moc za radu, no az budu mit chvili casku si to prostudovat juknu na to. Ted tam mam bios asi tak pul roku starej, kdyz sem poridil tu desku tak sem hned daval nejnovejsi kterej sem nasel. Diky za rady testnu.