Citace Původně odeslal Masster
Citace Původně odeslal sunnak
mam gainward fx5900ultra goldem sample
v 3dmarku davala 5700 flashnul sem na 5950U a dava skoro to sami a to mi ted pameti jednou na 950 a core na 500.... docela lame
takze otazka zni takhle jakej jinej bios mam pouzit hodne se tu mluvi o asusu a dal jaky detonatory ja jedu na 61.36whql chtel bych aspon 6K
jeste sem koukal na porovnani na strankach futuremarku a skoro vsichni co maj husty skore tak pouzivaji det 53.03 mozna na tom neco bude
Je to popsano v mem prvnim postu. Ten vykon se zvysi jen v pripade kdyz pretakujes jadro na vic jak 500, ale i tak neni takovy jak by se dalo cekat, na druhou stranu se ti zvysi propustnost pameti a to je to nejpodstatnejsi. U biosu mas jeste jednu moznost, nech si svuj a uprav ho podle navodu, vykon bude vyssi nez s flashnutym biosem, pameti das taky v pohode na 950 a jestli pouzivas tv-out tak o nej neprijdes.

K 3DMarku 2003, je to tu popsano uz x-krat, je sice pekne, ze ti karta da 6000, ale k cemu ti to bude, kdyz to jinde nepoznas? Je to synteticky benchmark a vetsina lidi uz na nejaky 3DMark kasle.

A nakonec co se tyce ovladacu, tak novejsi rada 6x.xx pridava vykon hlavne v novejsich hrach, podstatne zvysuje kvalitu obrazu a taky uz tam nejsou "optimalizace", ktere se vyskytovali ve starsich ovladacich a za ktere byla NVIDIA napadana.
hm... hm... ja to potrebuju hlavne na pareni ut2004 a na 3dmark03
pac nic jinyho na compu nedelam ne ted vazne prekopavat vlastni bios se mi moc nechce.. kazdopadne to ted vypada lip zkusim jeste dat vic to jadro ale jak dam 526 co ze max co mi povoli tak se to zacne hrizat
kazdopadne je to pokrok o proti tomu co sem mnel kdyz sem to prines domu .... karta jela jen 450/930