Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: WineX

Standardní WineX

Zdravim,
    trochu me nastval marty kdyz nazval Windowsofilem a znovu mi pripomel WineX...v jakem stavu je ? diky martyho ochote mam WineX doma, mam to zkompilovane a zkousel jsem to rozjet...zatim s timto vysledkem>
    wineserver nutno startovat po kazdem padu Win aplikace
    aplikace padaji tak rychle ze se ani nerozjedou...
    testovano: instalace Diabla II
    prubeh: zobrazeni instalacniho screenu pro vyber zda chci nainstalovat DII jsem mel sanci tak 1:10 ze se mi zobrazi, zhavarovalo to na grafice (vypisy tady nemam)
    pokud se mi zobrazil screen a ja klikl na "Spustit instalaci" bo jak to tam je napsane, tak pri sledovani cinnosti Wine se po provedeni par prikazu zobrazil timeout screenu...a byl jsem tam kde jsem zacal...
    nejake navody ?
    WineX: z CVS stromu, zkompilovany a nainstalovany, cesty nastaveny spravne
    Wos: Win XP SP1 na FAT32 kvuli zapisu
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

WineX by ti mel chodit uplne bez tech XPcek zkus se jim vyhnout ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

No ono to muze byt i tim CVS, tak jsem si zkompiloval 3.1.2 a ani sem ho nespustil, pak jsem nasel nekde na netu RPMko 3.1.1 a to funguje, jenže nic nefunguje tak jak má
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

ja mam nejakej winex 3.1 myslim - uz zkompilovanej, jenom celej archiv nahraju do /usr a jede to
    tedka pres to poustim akorat Elastomaniu, protoze na notebooku mne nejede DRI
    ale hral sem podtim treba MOHAA a v pohode to fungovalo

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

2wong: a nevis o nejakym how-to... protoze ja se stim trapim, chci se odprosti od widli, ale potrebuju rozbehnou ucetnictvi a obcas nejakou hru. Uz se mi malem podarilo spusti settlery3 ale nakonec se to seklo(takze zadna detekce chyby, proste settleri se zastavily a nic nedelaly). na rootu je hodne stary how-to, ale to my nepomohlo(to co tam pisou jsem udelal intuitivne)
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Zdravim, zkus se podivat na tyhle stranky:
    http://www.linux-gamers.net/modules/...php?category=1
    mel bys tam najit to co hledas...
    Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)

Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání