Citace Původně odeslal Unz
Citace Původně odeslal Markoff
a co je na tom prosim ta tvrdenie z JPP? DVDRW TEAC nikdy neexistovali, vzdy to bol len onalepkovany Pioneer a neskor (v sucasnosti) Lite-On, najnovsia DL ma byt udajne skutocne od TEAC, tak som zvedavy (kazdopadne do tejto znacky bych svoje peniaze nevrazil a radsej si kupil lidra trhu/technologii Lite-On)

a rovnako jeho CDRW su len onalepkovane Lite-On, DVD komba nesledujem su len nepatrne lacnejsie ako DVDRW, vobec sa ich neoplati kupovat...

ked nerozumies znackam pozri si FAQ
bože radši si přečti co jsem napsal. Vždyť sakra nevtrdím že mají vlastní optiku! Ty si psal že jsou to šity, a to prostě není pravda. Je vidět že s Teacem nemáš zkušenosti plácáš tady jen to co sis kde od koho poslechl. HOWGH
Ja se vam do toho trosku vlozim. Osobne bych nazval Teaca "prumerem". CDRW od 40x je nic moc (52x je primo des), jeho 52x CDROM je taky pekna hruza. Zatim snad nema ani jednu svoji DVDRW palirnu a komba (CDRW/DVDROM) neznam - tak proc se ho Unz tak zastavas ? Teac JE DOLE a mozna ho "nahore" drzi jen ty jeho DVDROM, ktere si pochvalujes