Nemáte někdo tuhle mašinku.Nají ho v CC za 2200 kč.Já potřebuju chladit jenom procesor,grafiku chladit nechci.Jak to chladí.Nikde sem o tom nić nenašel.Vypadá to docela jednoduše ja je to malinký,ale jakej to bude mít výkon.Díky za reakce
Nemáte někdo tuhle mašinku.Nají ho v CC za 2200 kč.Já potřebuju chladit jenom procesor,grafiku chladit nechci.Jak to chladí.Nikde sem o tom nić nenašel.Vypadá to docela jednoduše ja je to malinký,ale jakej to bude mít výkon.Díky za reakce
Lidičky pište snad to někdo má nebo je to takovej šit?Původně odeslal tomsalieri
Kdyby to nestíhalo chladit tu vodu tak pžidam další vetrák.
osobne jsem to nezkousel ale bude to chladit stejne jako vsechny vodniky tehle kategorie(titan datacooler, tt aquarius) takze na houby. proste je to naprosto k nicemu, je to mozna dobry pro lidi co pak muzou rikat ze maj v kompu vodni chlazeni.. ten vymenik je tak pro smich, cerpadlo taky nebude dvakrat tiche apod.. proste se nato vykasli kup 7000 zalmana a mas po starostech (bude taky pravdepodobne pri nizsi hlucnosti lepe chladit)..
tohle je proste totalni shit, pokud chces nejakej watercooling set tak se podivej na aquacool, nebo aqcool.. tot vse
.
Smiem vediet co je na aqcool lepsie ? okrem toho ze je to o dost vacsie ?Původně odeslal Prokop
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
mno s tim aqcoolem, ma to aspon celkem dostatecny vymenik.. oproti tem 8x8 180° shitkam v globalwinech, Tt, apodPůvodně odeslal TimeLord
.
Myslim, ze se bez vetsiho dohadovani shodneme na tom, ze ten AquaCool byl blbej priklad
Dyt to nema ani expanzkuJak to zavodnit? Preci pod vodou!
...o destilovane vode, potrebe cistoty WC okruhu ci prisadach (treba na zmirneni povrchoveho napeti vody, nebo zamezeni reakce Cu - Al) neslyseli - a pokud ano, tak nechapu, jak s klidnym svedomim rikaji, ze mam sahat rukama do neceho, co je jedovate (a to glykol-sracky jsou) - nemluve uz o tom, ze i kdyz si ruce casto umyvam, nejsou tak ciste, abych s nimi mohl spinit destilku...
...a uz radeji nemluvim o tom, kolik destilky bych potreboval, abych to cele a jeste nejlepe za choduv umyvadle zavzdusnil. A kdyz uz jsem u toho za chodu - tak ponorit obe dve ruce do vody, do niz vede 230V ze site a v niz vrci cerpadlo, na jehoz tesnosti zavisi me preziti - eh, to je na silne nervy
![]()
![]()
Obecne - levne vodnikove sestavy nejsou na nic. Ty drahe jsou o neco lepsi. Tohle si proste musis udelat sam, nebo do toho nejit a poohlidnout se po CNPS 7000 Cu - vrti se mi doma krome WC masiny dva, a kazdemu davam 10 z 10-ti bodu![]()
...aneb uchladit 2800+ Bartonka s Vcore 1.90V na 2420Mhz na 42C po 10-ti hodinnove 100% zatezi - to chce PANA chladice![]()
podívej se na tenhle odkaz s testem chladiče
http://www.atruereview.com/silentstream/ss.php
PIECE THROUGH POWER ...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)