Zdravim, mam dotazek hlavne na lidicky co vlastnej GPRS. Ja ho mam od Eurotelu, nestezuju si az ted posledni dobou se mi mnozej vypadky, a to hlavne v noci kdy me to pravidelne spadne, ale ted to zacalo i pres den. Proste necham to bezet a kdyz se rano zbudim zjistim ze to treba bezelo hodinu nebo dve pak spadlo a cela noc je vcudu kdy se mohlo sosat. Vim ze se stim moc udelat neda ale chtel jsem se zeptat jestli by tu nebyl nakej schopnej programator treba ve VB nebo necem podobnym kde by bylo mozny udelat to aby to registrovalo pritomnost pripojeni na sit a jakmile by se to odpojilo, samo by to znova pripojilo net vyckalo zhruba 15min. a pak znovu rekonektlo na dc++ jelikoz pokud necham dc aby se reconectlo znovu samo okamzite me to hodi na jiny hub jelikoz tim jak spadl net tak jsem jako zustal na hubu a je tam naka prodleva nez to zjisti ze uz nejsem pritomnej. Je to hodne velkej problem jelioz pripojeni je hodne pomali a kdyz si chci stahnout par mp3 tak abych u toho furt sedel a cekal kdy se me to odpoji. Pokud nekdo bude mit jakoukoli radu nebo treba byl by schopnej neco takovyho programnout ozvete se zatim dik.