Při spouštění AVIčka mi to napíše... CLASS FACTORY nemuze predat pozadovanou tridu.Kde je problem?poradí někdo?
Při spouštění AVIčka mi to napíše... CLASS FACTORY nemuze predat pozadovanou tridu.Kde je problem?poradí někdo?
v čem to přehráváš a máš nainstalované kodeky??Původně odeslal DemEND
nějak bylo nějak bude ;-)
S najväčšou pravdepodobnosťou máš poškodený videosúbor, asi zle stiahnutý z netu alebo nedoťahaný.
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
pouzivam WMP 7.0 kodeky mam.Je to stazeny z netu,dotazeny bez problemu /ikdyz soubory ktery nejsou treba cely dotazeny to prehrava bez problemu/.Nevim co s tim(
Pokud je to AVI DIVX, tak to zkus projet DIVFixem. Jinak vyzkoušej jiné přehrávače, mrkni se na ten soubor GSPOTEm a dej si v něm render a uvidíš...Původně odeslal DemEND
Případně použij klasický WMP 6.4 + FFDshow
AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |
mozno to bude len kodek, myslim ze aj mne to pradavno vypisoval WMP ked som nemal kodek...
so softami na opravu videa bych pockal, nemam s nimi zrovna dobre skusenosti, napr. rozpad snimku v polovici filmu opravili tak, ze proste film siel do polovice filmu a zvysok zrusili...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)