Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: GPRS & DC++ a stahovani

Standardní GPRS & DC++ a stahovani

Zdravim, mam dotazek hlavne na lidicky co vlastnej GPRS. Ja ho mam od Eurotelu, nestezuju si az ted posledni dobou se mi mnozej vypadky, a to hlavne v noci kdy me to pravidelne spadne, ale ted to zacalo i pres den. Proste necham to bezet a kdyz se rano zbudim zjistim ze to treba bezelo hodinu nebo dve pak spadlo a cela noc je vcudu kdy se mohlo sosat. Vim ze se stim moc udelat neda ale chtel jsem se zeptat jestli by tu nebyl nakej schopnej programator treba ve VB nebo necem podobnym kde by bylo mozny udelat to aby to registrovalo pritomnost pripojeni na sit a jakmile by se to odpojilo, samo by to znova pripojilo net vyckalo zhruba 15min. a pak znovu rekonektlo na dc++ jelikoz pokud necham dc aby se reconectlo znovu samo okamzite me to hodi na jiny hub jelikoz tim jak spadl net tak jsem jako zustal na hubu a je tam naka prodleva nez to zjisti ze uz nejsem pritomnej. Je to hodne velkej problem jelioz pripojeni je hodne pomali a kdyz si chci stahnout par mp3 tak abych u toho furt sedel a cekal kdy se me to odpoji. Pokud nekdo bude mit jakoukoli radu nebo treba byl by schopnej neco takovyho programnout ozvete se zatim dik.
    Macbook Pro 2011 15" QuadCore = 2.0GHz; APLE Cinema 27" + 5x LED LCD LG 24" power by i-tec adapter

Standardní

To rekonekteni by mohl zvladnout Connection Meter (epstudio.com).

S tim dc++ nevim, zkus nakyho jinyho klona dc++, napr. StrongDC++, nebo nakej jinej, nevim (zapatrej na www.qr.cz), mozna nejakej klon bude mit tu funkci, kterou potrebujes.

Pokud chces neco naprogramovat, tak to nevim...ale mozna bys mohl vyuzit nakej program pro vykonavani prednastavenych akci...takovy makra... ze se ti provede sled operaci, jako kdyz to udelas ty, vis co mam na mysli? (napr. klikne na neco, mackne klavesu, popojede mysi, klikne, mackne, ... zformatuje disk what-ever-you-want). Opet zapatrej na www.qr.cz, neco takoveho sem tam videl, asi pred 2 tejdnama.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Jasny po tech klonech DC++ zapartram qr.cz znam takze to tam prolezu, jinak stema skriptama neco podobnyho sem pouzival kdyz sem hral Ultimu online. Kouknu nato naky moznosti a tak, myslim ze to zajima vic lidi protoze s tema vypadkama je to celkem casty asi zalezi kde ses a jak je to zatizeny. Pokud by mel nekdo dalsi napady postrehy rad uvitam.
    Macbook Pro 2011 15" QuadCore = 2.0GHz; APLE Cinema 27" + 5x LED LCD LG 24" power by i-tec adapter

Standardní

Ja bych ti spis doporucil projet system antivirem, spybootem, adaware, apod. A jako pricinu bych hledal nejakeho cerva, nebo chybu nekde v systemu, registry, nebo neco takoveho. Taky mam ETDN a pripojeni mi jde i cely den v kuse (pak se mi vybila baterka). Mi nule mi delalo problem, ze se to pripojilo, ale propustnost prijatych dat byla 0%. Vyresil jsem to reinstalem (byla tam i jina chyba).
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Standardní

Citace Původně odeslal lordofworlds
    Ja bych ti spis doporucil projet system antivirem, spybootem, adaware, apod. A jako pricinu bych hledal nejakeho cerva, nebo chybu nekde v systemu, registry, nebo neco takoveho.
    to je kravina, gprs se uz ze sve podstaty chova tak, ze ti to obcas vypadne. je to proste technologicka vec. to co pises je sice rada pekna, ale rekl bych ucinna tak pro 0.001% uzivatelu tohoto pripojeni. ostatnim nezbyva nez se s tim smirit, nebo hledat nejakou cestu pravidelneho reconnectu. tj. neustaly ping na ruzne servery
    Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 2600+ / ThermalTake Volcano 7+ / EPoX 8K9AI / KingStone 256MB PC2700 / MSI GeForce4 440MX-8xAGP / WD800JB / EIZO L568

Standardní

Me to bezne vypadava tak 5x denne , nekdy je to i horsi ...
    *NIX GG

Standardní

No, ja se s vama nebudu hadat, mi to nevypadava, kdyz mi to vypadavalo, bylo to chybou cerva. Taky je mozne, za na to ma vliv pretizeni vysilace, na ktery jste pripojeni, ja nejsem z tak velkeho mesta, a ETDN tu taky nema moc lidi, co vim. Proste mi to nepada.
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Standardní

Jasny cerva ale tak na 99% nemam, pouzivam ad-aware a tyhle ty blbustky a anitiviraky takze tim to nebude.

Radsi poradte nebo vymyslete jak udelat nakje skryptik na to aby se to znova konektilo to by bylo very good.

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

taky hodne pouzivam DC++ a taky stahuju pres noc a mam tu samou zkusenost co ty rano vstanu kouknu a pripojeni je preruseny!s tim nic nenadelas

Ale ze zkusenosti vim ze nejstabilnejsi to byva pres noc patek-sobota-nedele!

v tyto dny mi to temer nikdy nespadne a stahuju klidne 70 hodin v kuse
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Standardní

Mozna sem to vyresil, nastavil sem aby primo ve widlich v nastaveni pripojeni opakovani vyta ceni pri vypadku ale chte to nastavit min. na 30 opakovani, nejdriv nejakejch dvacet pokusu to napise ze je obsazena linka nebo nejde najit port ale potom se to pripoji udelal sem to a pohoda normalne sem jel celou noc a den, sam sem se videl jak to spadlo a znova se to pripojilo. Ale musi bej dobrej hub, jelikoz kdyz vas to vykopne tak on se sice rekonektne sam automaticky jenze napise vam ze tam uz je vas nick obsazen je zalogovan a v tom to je, proto to musi byt hub ktery vas automaticky nepresmeruje na hub jiny ale vycka a bude to skouset pozdeji. Me to zatim tak chodi a doufam ze stale pude.

Jinak dik vsem za postrehy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání