Citace Původně odeslal Mil17
Já na jedny menší lanparty na kámoše (je to šílená Lama) že se mu netočí větrák na grafice... Von na mě že mu to vůbec nevadí, že by mu to pak nestíhal zdroj gdyby se točila, prostě kravina jak něco... tak 2 hoďky paříme csko a najednou má na monitoru zelený prohy a vůbec se nevzrošuje a za minutu potom už černo A to měl pěknou Abitku s Ti4200 a 128MB DDR... gdyby mě ji radči dal, ale už konec OT a k věci...

sunnak: sundej chladič a znova ho tam nasaď, pořádně ho tam namáčkni, nebo ho drž a mrkni se na teplotu... Gdyž to nepomůže tak tam vraz zas původní chlazení s tím silikonem. A pokuď bude teplota lepší tak začni přemejšlet co bylo předtím špatně... Sehnal bych si jinou pastu atd... ale hlavně bych to nevzdával a tunil to dál a dál...
hm... fajn ale to sem uz zkousel nejdriv sem tam dal stribrou od artic coolingu,jinak pasty tam predtim bylo prd. zacalo se to nehorazne hrat. tak sem to celi rozdelala dal tam bilou silikonovou pastu. to sami.... vsecko sem poradne utahnul ono to ani vic nejde pac tam zadny srouby nejsou a celi to je na sponu a ty umneli zapadky na perku..... to bude taky mozna hlavni problem pac hlavni horni chladic na kterym sou ventilatorky byl prilepenej k pametem..... ... a nebo ze by to mohlo bejt tim jak sem lehce skrabul pcb ? ale to by nemnela karta fachat vubec kdyz je to hnedka u jadra .... ale bojim se toho.....