Citace Původně odeslal Locke
Nicmene co z toho postu plyne? Ze ten kdo si koupil lcd uz davno nema prilis objektivni nazor, protoze malokdo je takovy charakter, aby rekl, jo, udelal jsem kravinu, neni to ono. Takze radsi bude rikat jak ho neboli oci a podobne klise, aby si o nem ostatni nahodou nemysleli, ze je vul, ze vyhodil 20k. A diky tomu akorat nasere dalsi lidi, kteri daji na jeho "rady". A pohadka se opakuje.
Na vsech forech se objevuji vsemozne flamy na tema zda je dobre to, ci ono. Clovek to precetl, udelal si na zaklade toho nazor a pak neco koupil. Pak jsem si vzdy po casem, kdyz uz jsem mel zkusenosti s tim danym vyrobkem ten flame precetl znovu. A temer vzdy se ukazalo, ze pravda je na strane "skeptiku", kteri zpravidla nepapouskuji reklamni masaz stylu "jiz nikdy bolave oci", nebo "hodne mista na stole".
No ja ti tvuj nazor nevyvracim, ale jak rikam zalezi na pouziti, na grafiku bych LCDko opravdu nebral, barvy dost zkresluje, ale jinak pro me na praci naprosto sqele. A to sem si vyzkousel i vselijaky drahy mrchy CRT,
ktery sice byly vyse nez normalni CRT, ale i tak jsou pro me horsi nez to LCD.
Jak uz jsem psal, rikat muzu bez toho abych byl trubka, LCDko mi venoval(dlouhodobe zapujcil) muj zamestnavatel, pokud bych ho nechtel, tak ho vratim a muzu si nechat koupit CRT, nic se nedeje. Ale nahrada za za myho trinitrona od SONY byla bezproblemova, a zpatky uz se nevratim.
Jinak uznavam, ze to co ty asi nazyvas hrami ja nehraju, ale koukam na video a delam s digi fotkama, a tam mi muj LCD naprosto staci. A na programovani naprosto sqely, napriklad si po dlouhy dobe opet muzu vychutnat praci v konzoli .
(jediny co me na nem stve jsou integrovany repracky, ty jsou opravdu docela na prd).