Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Ma niekto skusenosti s BFG GeForce FX5900XT?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Ma niekto skusenosti s BFG GeForce FX5900XT?

Rozhodujem sa ci kupit BFG, alebo Gainward. Na ten Gainward som moc chval necital na webe, skor vsade vychvaluju MSI, ktoru vsak nechcem. O BFG som sa okrem tychto specifikacii nedocital nic.
    Vie mi niekto poradit, ze ci sa ta karta oplati kupit?
    D.

BFG nVIDIA GeForce FX5900XT Video Card, 128MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP

Chipset/Core Speed: nVIDIA GeForce FX5900XT/430MHz
    Memory/Effective Speed: 128MB DDR/735MHz
    BUS: AGP 4X/8X
    Ports: VGA Out(15 Pin D-Sub)+TV-Out(S-Video)+DVI
    Support 3D API: DirectX 9.0, OpenGL 1.4
    Max Resolution@32bit Color: 2048X1536

Standardní

No nevím kde jsi četl chvály na FX5900XT od MSI (snad jen na chladič) - spíš všude vychvalují Leadtek.
    O BFG se můžeš dočíst spoustu věcí, když použiješ Google:
    http://www.hardocp.com/article.html?art=NjA0
    http://envynews.com/index.php?ID=645#start

Každopádně to vypadá, že to asi nebude nic moc karta, asi jej jen už od výrobce trochu přetaktovaná, ale max. overclock co se jim povedl v tom testu není nic moc (470/790 a 460/795). Já bych osobně šel do Leadteku... Vlastně ne, já už ho mám...
    Desktop: Intel C2Q Q9300 ASUS Striker Leadtek GeForce 8800GTX 2 x A-DATA 2GB DDR800+ Extreme Edition 2 x Samsung Spinpoint 320GB (RAID0) Creative X-Fi Creative G500 Pro-gamer Gigabyte Aurora 3D 570 Thermaltake Toughpower 750W Samsung SyncMaster 226BW Microsoft Habu Microsoft Reclusa Logitech MOMO Racing Wheel
    Notebook: DELL Studio 1535
    Mobil: SonyEricsson W910i

Standardní

to *VIPER*: Dik! Super stranky!! Pozeral som toho este viac a vyzera to tak, ze BFG trosku vedie nad znackami Leadtek, Gainward a MSI. MSI sa drzi na konci, tak vazne nechapem, co ju vacsinou tak vychvaluju. BFG je este k tomu totalne ticha karta a je o nieco silnejsia, ako ostatne spominane, aj vdaka vyssej rychlosti jadra: 430MHz (standart 390MHz). Inak Gainward ma jednu kartu este s rychlejsim core speed: 450MHz, ale zaostava o malo desatiniek za BFG.
    Tak ju asi vezmem. (ak ma este niekto nezlomi na nieco ine)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání