Citace Původně odeslal Ogre
Hodne prodejcu hraje na spotrebitelovu neznalost ohledne prav... tim padem mi jasne rikas ZE NELEGALNE VYDELAVAS, protoze, kdyz ti posle zakanzik na reklamaci MB a ty mu to nezaplatis potazmo ty mu ho posles zpet na dobirku ... dokazal bych to povazovat za zlodejinu, nezakone obohacovani atd... ty jsi pomoci jeho neznalosti usetril...
pokud se jedná o oprávněnou reklamaci a prodejce využije neznalosti zákazníka a nevezme mu to, pak je to sviňárna... nicméně takovéhle případy neznám... kdyby se soudili všichni, pak by prodejci postupovali jinak pouze v případech, kdy je to na hranici uznatelnosti, prostě by raději věc vyměnili, než se soudili, ale pokud je závada evidentně neuznatelná, tak snad není co řešit.

Mimoto nemusite mit marze 20 %, nevim proc v Nemecku, Rakousku funguje vyrizeni reklamace max do tydne, neznam jejich normy, ale usly zisk a nutne naklady by byly v prepoctu v radech desetitisicu... tak asi proto...
Naše marže se pohybují od 5 do 10% Je vidět, že nemáš nejmenší šajn o co de v týhle game... ceny zvyšují nejvíc dovozci
U 50-70% reklamací je naše firma schopna ji vyřídit do týdne (přineseš to v pondělí, další pondělí je nachystáno na odběr), pouze u některých věcí, se to prodlouží... ale my se snažíme

BTW: Kdyz te podnikani nebavi, serou te normy a zakony tak to nedelej, ze je to tvoje obziva... tak zacni prodavat ovoce a zeleninu, tam je zarucni lhuta kratsi, mimoto pri dobropisovani okurek nejde o tisice...
Mně podnikání nebaví, jsem zaměstnanec s.r.o.čka