Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: win 98 a XP

Standardní win 98 a XP

caute, mam problem s propojenim pc a notasu. vcele siti jsou celkem 3 pc....
    pc1 s priipojenim na internet, pc2 a notebook. pc2 je s pc1 propojeno koaxem, pc1 s notebookem krizenym kabelem. Na pc1 a pc2 jsou XP, na notebooku jsou win98. sit funguje, ale z notebooku se neda dostat na internet. ale z pc1 a pc2 to jde... Nevite nekdo kde je chyba? Nebo neznate nekdo adresu kde je popsany jak to rozchodit? dik za pripadne rady

Standardní

takze, priste by to chtelo trochu lip rozepsat nastaveni, z toho co pises predpokladam, ze pc1 z notasem komunikuje a jde sdileni dat, apod.

taky jsi nenapsal, pres co ten net sdilis, zda pouzivas sdileni, co je v XP, nebo mas spustenou proxi, ci NAT.
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Standardní

No sit-ve smyslu sdileni dat funguje na vsech 3pc.... vsechny spolu komunikuji, jen na notasu nechce jet internet. jinak sit na nem jede (sdileni dat, ping). jinak je sdileni nastaveny v XP-sdileni prip. na net. pres proxy nejedu. vytvoril jsem sitovej most, pac bez nej se nechtel vubec chytit notebook

Standardní

Ze si musel udelat sitovy most, je jasne, a s tim pripojenim sem uz neco podobneho resil, ale nakonec jsem to udelal tak, ze jsem dal net na to pc, na kterem bylo bnc i rj45. Jezte muzes zkusit nastavit branu, a dat tam adresu toho pc2.
    EPOX 8K9A3+, AMD Athlon XP 2100@2700, SPIRE FalconRock II, 512MB DDR400, WD120GB, GF4 MX, LCD Acer AL1721

Standardní

Ja mam v kompu 4 sitovky tam kde je net .do jedny de modem od UPC a tri ostatni sou v sitovym mostu a maj adresu 192.168.0.1 spolecnou pro celej sitovej most a na ostatnich kompech stacilo dat pridelovat vsechno serverem DHCP a bezi me to bez problemu

Standardní

Citace Původně odeslal neokop
    Ja mam v kompu 4 sitovky tam kde je net .do jedny de modem od UPC a tri ostatni sou v sitovym mostu a maj adresu 192.168.0.1 spolecnou pro celej sitovej most a na ostatnich kompech stacilo dat pridelovat vsechno serverem DHCP a bezi me to bez problemu
    Tak uz mi to jede, dik moc za radu, ja uz to s tim zjistovanim adresy z dhcp serveru zkousel taky, ale furt to nechtelo jet... ale tedka to jede...asi sem tam zas neco blbe zaskrtl nebo co. v kazdym pripade dik tobe i lordofworldsovi za pomoc. Dik moc.

Standardní

mno obas to chce jenom restarnou kompa kde je jenom ta jedna sitovka a nebo dat renew_all mno taky sem s tim mel problemy nejdriv nekde to jede hned a nekde se musi pockat asi se zacnu fakt ucit ten LINUX ))))))

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání