boha jeho, přestaňte tady plácat ty "nesmysly"... právně to tak samozřejmě je, zákazníka nemusí zajímat, jaké má vztahy prodejce s kým... ale já se tady bavím o tom, že prodejce kolikrát NEMÁ VůBEC PRÁVO posoudit vadu!!! protože na to jednoduše nemá a od toho jsou servisní střediska!!! pokud děláte v obchodě jako já, tak nedělejte blbý, protože to tak prostě někdy funguje, a jak servisní středisko vydá rozhodnutí, tak je pro prodejce SVATÝ a v tom okamžiku prodejce absolutně nezajímá nějaký možný budoucí posudek nějakého soudního znalce

příklad: paní donesla mobil Philips Fisio 121, že ji jde blbě mačkat klávesnice, zkusili jsme to, fakt to šlo blbě... jako stupidní prodejce bych jí to vyměnil nebo opravil... jenže postup je takový, že se to pošle do Philipsu do Prahy... a ouha, telefon se vrátil za 4 dny s tím, že se nejedná o vadu, ale vlastnost výrobku

jde o to, že prodejce by tu desku s jiným chladičem teoreticky vzal, jemu by to pak možná vzal i distributor, ale tomu už to asi výrobce nesežere... takže deska určitě někde zůstane viset, proto bych už z principu nepřevzal do reklamace jakékoliv viditelně upravované zboží

btw.: jsem zvědavej, kterej soudní znalec se s čistým svědomím podepíše pod posudek, který posvětí různé neoprávněné modifikace na výrobku