Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Logitech Internet keyboard navigator SE

Standardní Logitech Internet keyboard navigator SE

Mám tuhle bezva klávesnici, ikdyž musím říct že sem hodně nespokojenej se softwarem a driverama.

- Vždycky při spuštení musím manuálně zapnout F-lock aby mi fungovali klávesy F1-12. Nevíte jestli nejde nějakou úpravou v registrech nastavit f-lock trvale zapnut

- multimediální klavesy nepodporujou všechny přehravače (např windvd6)

-POkud mam aktivní okno winampu tak multimed. klavesy jej taky ignorují, musím vždykcy přepnout na jiný program aby začal fungovat. Je zajímavé že to dělá jen někdy a jen u některých verzí. Taky u starších verzí driverů sem po zmáčknutí tlačítka play ihned pustil winamp a začal hrát u nejnovešjší verze už to nedělá. Je to fakt chaos.

Jakékoliv typy či triky k této klávesnici rád uvítám...
    Intel Core 2 Duo 8400@3.8GHz, CoolerMaster Gemin II, Gigabyte EP35-DS3, GF Asus 8800GTS 512MB,
    Corsair 4GB DDR2 @ 1060Mhz, Western Digital 650 GB HDD, Skříň NZXT Hush silver, SB Audigy 2 + Logitech Z-5500, DVD-RW NEC-3540, 550W Corsair, 20" monitor Samsung 206BW

Standardní

No f-lock mě taky občas trochu štve, ale dá se na to zvyknout.
    Podpora přehrávačů pro verzi 2.22 (což je poslední) je :

• Windows CD Player
    • Windows Media Player up to version 9.x
    • MUSICMATCH(tm) versions 4.x up to 8.1
    • RealOne Player
    • Creative PlayCenter versions 1.5, 2.x and 3.0
    • WinAmp 2.x and WinAmp 3
    • Sonic CinePlayer versions 1.0 and 1.5
    • PowerDVD 3.0, 4.0 and 5.0
    • Intervideo WinDVD 2.x, 4.0 and 5.1
    • Quick Time 6.0 and 6.4
    • iTunes 4.1

To poslední jsem moc nepochopil, ale každá z podporovaných aplikací má prioritu (např. když je puštěnej Windows Media Player a Winamp, tak se ovládá Windows Media, dokud se nezavře). Je to to co myslíš?
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní

ne, když má puštěnej pouze winamp a označen jako aktivní okno tak mi prostě multimed. klavesy ingorují. ale stačí když kliknu myší vedle (tzn. okno winampu není aktivní) klavesy najednou fungují. Není to bůhvíjaká chyba, ale chyba to je...
    Intel Core 2 Duo 8400@3.8GHz, CoolerMaster Gemin II, Gigabyte EP35-DS3, GF Asus 8800GTS 512MB,
    Corsair 4GB DDR2 @ 1060Mhz, Western Digital 650 GB HDD, Skříň NZXT Hush silver, SB Audigy 2 + Logitech Z-5500, DVD-RW NEC-3540, 550W Corsair, 20" monitor Samsung 206BW

Standardní

No tak to jsem ještě neviděl... Občas iTouch nenaběhne a pak jsou mutlimed. klávesy úplně vypnutý, ale tohle... Zkus poslední ovladače, ale ty už asi stejně máš...
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit

Member mince Avatar uživatele abel
    Vliv
    276

Standardní

f-lock se automaticky zapne, když je keyb zapojenej do USB, ne v PS/2 .
    C2D E6550, Gigabyte GA-P35-DS3R, 2 x 2048MB Kingston HyperX, 2x 640GB WD AAKS, 160GB Hitachi 7K250, Palit X1950GT, LG GSA-4167B, SoundBlaster X-Fi Platinum, Dell Ultrasharp 2209WA, WIN 7 x64

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal abel
    f-lock se automaticky zapne, když je keyb zapojenej do USB, ne v PS/2 .
    Supeeeer, fakt to funguje, tohle jsem potreboval, ted uz je ta klaveska dokonala. Thx

EDIT: Tak on je na to dokonce patch, ale funguje jen pres PS/2
    http://www.ben.pope.name/logitech.html
    Doporucuji pozorne precist
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

fakt?? to mi nepovídej já sem to dřív myslím v usb měl??, No uvidíme vyzkoušíme... bylo by to super A je to s drivery 2.22? jo?

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal kudykam
    fakt?? to mi nepovídej já sem to dřív myslím v usb měl??, No uvidíme vyzkoušíme... bylo by to super A je to s drivery 2.22? jo?
    Ja mam verzi 2.20, takze s vyssi to pojede urcite taky
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Tak to je hustý. Zítra to tak zapojim a jestli to půjde tak je to best klávesnice...

Standardní

a jestli ne tak nekdo dostane pořádnýho zprda

Standardní

chci si ji poridit a byl bych celkem vdecnej i kdyby nekdo vymyslel jak to nabastlit primo dovnitr (aby f-lock byl vyplej uz v bajosu)

kudykam: tvuj prispevek byl tak moc OT ze jsem ho smazl
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    chci si ji poridit a byl bych celkem vdecnej i kdyby nekdo vymyslel jak to nabastlit primo dovnitr (aby f-lock byl vyplej uz v bajosu)

kudykam: tvuj prispevek byl tak moc OT ze jsem ho smazl
    Vyplej? Nemyslel si opak? Kdyz zapojis klavesnici do PS/2 tak se ti F-Lock sam od sebe nezapne, kdyz do usb tak se tesne pred prechodem do biosu zapne.

Standardní

Já mám systém strašně nestabilní, když to mám v USB, v PS2 je to v pořádku... no zkusím ten patch a poreferuju
    Asus COMMANDO bios 803, Core DUO 6400 (3,5GHz, 440 FSB), Gainward 8800GTX, 2x Raptor 150 (RAID 0) + 400GB Seagate, 2GB DDRII Kingston 677, SATA Barča 400GB, EIZO 1931

Standardní

U mě se nazapíná ani když jsem to dal do USB, takže u mě je to asi jedno. Ovladače mám 2.22 .

Standardní

mno ja nevim jak je to u tyhle kbd ale co jsem mel predti nejaky smecko tak to melo F-lock (function lock) defaultne zaplej takze proste F2 delalo CTRL+N jako novej soubor, F3 CTRL+O jako otevrit apod .... a musel se F-Lock vypnout (zhasnout ledka) aby se to dalo pouzivat normalne ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Tak nevim, někdy je zaplej, někdy vyplej...

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

ne, když má puštěnej pouze winamp a označen jako aktivní okno tak mi prostě multimed. klavesy ingorují. ale stačí když kliknu myší vedle (tzn. okno winampu není aktivní) klavesy najednou fungují. Není to bůhvíjaká chyba, ale chyba to je...
    Tak tohle me taky stve
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Standardní

taky mam verzi 2.22 a i v usb je vzdy po startu vyplej F-lock, navic pokud mám klavesu v usb a chci při startu nabootovat přes F8 tak me to naprosto ignoruje

Standardní

taky mam verzi 2.22 a i v usb je vzdy po startu vyplej F-lock, navic pokud mám klavesu v usb a chci při startu nabootovat přes F8 tak me to naprosto ignoruje
    No F-Lock musí byt zaplej i DOSu když chceš používat f-klávesy... Ale jinak asi dvakrát mi to naběhlo a F-Lock byl zaplej, ale většinou je vyplej...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání