Dobre reprak nespadl, ale uriczl jsem to, udelal jsem na vyrobku upravu tak aby se mi vesel treba pod stul... vyrobce skutecne mmusi dokazat ze ma uprava vedla k poskozeni... (pripad zamitnute reklamace Oktavie RS a tuningu... odesla prevodovka a motor vlastni vnitrni vadou, kterou musel prokazat soudni znalec z oboru... jo jednalo se o tuning plastu a kridla... prodejce to zamitl, ze se urcite delalo i neco na motoru)
Kdyby se hrabal v repraku, tak verim ze je to vina kupujiciho, ale on se hrabal v obalu... je to stejen jako s porusenim plomb atd. proste nekdo zasahoval do vyrobku, ale to ze to vedlo k zavade musi dokazat prodavajici a kdyz to nechce dokazat tak to dokaze soudni znalec a SOUD... prodavajici to stejne nakonec zaplati...
Jo verim ze v navodu se o uprave repraku nikdo nezminuje tudiz pravnicka teze: Co neni zakazano to je povoleno Obc.Z. ti upravy nezakazuje, myslim ze se na to nemusis ani ptat prodejce...
Zaruka se nevztahuje na casti ktere poskodi kupujici, dobre, nevztahuje se na nozicku basaku... ale na dalkac urcite jo, a kdyz na dalkac tak i na satelity....
Jako ostatni te odkazu na vyrok soudniho znalce, ktery bude ve zneni, ze upravanozicky nema vliv na zvuk repraku, nasledne i s fakturou odznalce dorucit prodejci se zadosti vyrizeni reklamace a proplaceni soudniho znalce, kdyz ne, tak k soudu, jak uz tu nekdo psal tak soud vtehlech prokotinach orzhoduje rychle, nechat si dat platebni prikaz, kdyz nezpalati, tak platebni prikaz prodat exekutorum...(prodej pohledavky je v CR mozny) (mozna ze se musi u soudu dat zadost o povoleni exekuce) a nazdar... prodejce to bude stat desitky tisic... JEN SKODA, ZE POHEDAVKA SE NEDA TREBA PRODAT FINANCNIMU URADU, JAKO TO DELA MESTSKA POLICIE