Citace Původně odeslal FatalDooM
OBR: taky du ted do AMD64 v mem pripade 3000+ chtel bych se zeptat jak si spokojeny s MSI NF3 ? Vypada to ze pujdu prave do ni ! Chci na ni narvat Zalmana 7000 Cu tak doufam ze ho tam dostanu Jenom se nemuzu rozhodnout jake RAMky mam koupit... Kingston Corsair OCZ sou pro me moc drahy ...zvazoval jsem Kingmax 433 CL2,5 ale podle testu na THG dopadli dost spatne (primo na MSI NF3) zvazoval jsem i A-DATA 450MHz .... neporadi nekdo? Pod 433MHz nepujdu kvuli rezerve pri OC!A radsi bhych chtel neco s mensim casovanim aspon CL2,5 nebo 2 ... A -DATA ma 3
1.S deskou MSI jsem maximalne spokojenej,mel jsem asus a to bylo spatny s pametma,ale vrele doporucuju tu epox s nf3250,je levnejsi a ve vsem je super.

2.Zalman na tu MSI neni vhodny,ja musel brutalne ohnout kulaty IDE,a i tak se dotykaji ty medi na vetraku.

3.RAMky je problem me jedou moje kingstony 400 na 450 ale to je absolutni maximum,potreboval bych 500.Takze taky ted resim co koupit.Takze asi ty co doporucuje M.Stepanec,jeste nevim protoze treba OCZ se moc neosvedcily,a Mushkiny nebo Geil jsou drahy ale ty bych bral.Ale nevim jestli ty adata nejsou CL4 nahodou,to by byla bida.

Jinak nic mensiho nez DDR500 nekupuj nema to vyznam pokud chces pretaktovat cpu,moje jede perfektne na 2300MHz to je hukot ale pameti to uz nezvladnou v synchro ani boha.Takze pokud chces 3200 nebo 3000+ pretaktovat alespon na 2300MHz potrebujes alespon 466 a nemas rezervu.Takze jedine DDR500 a vys se solidnim casovanim.