Citace Původně odeslal riksa
muselo, protoze spousta lidi ani nevi na co maji pravo a na co ne
na to se da reagovat jen tim, ze kdyz ma prodejce respektovat Obc. Z. tak proc pak neresi reklamace podle nej ale podle nejakych svych pravidel... uz tohle neni koser, a to jeste ani zakaznik nastacil vznest namitku...

Proc prodejce nevyplnuje doklady o koupi tak jak ma a jeste pred nedavnem v prechodnem obdobi prodaval nove naskladnene zbozi s kratkou zarukou (vydaval ho za naskladnene pred obdobim vzniku 24 mesicni zaruky)... v tu chvili jeste kupujici nemel v umyslu ho podvest... (teda pokud nekupuju neco za ucelem zniceni)

Ja rikam ze ne vsichni prodejci jsou KOSER, ze kdyby byli oni koser, tak by zakaznik nepotreboval sva prava ani znat... spory muzou vznikat na obou stranach, stejne tak nekteri lidi podvadej, nekteri ne...

Otazka je, jak mi zarucis, ze treba BOX cpu, uhledne zbalane vpruhledne krabici nema skrabanec, pres tu krabicku je houby videt, imoto ze neni jadro nejak poskozeno a kdyz se ho dotknu chladicem ze se nazacne nejak hroutit kremik

Fakt sorry, kdyz jsem sem prispival poprvy na toto tema, tak jsem to moc necetl, mel jsem plnou hlavu prognostiky a snazil se pomoct v podvodu... fakt sorry, moje chyba...

Jo a jeste jedna vec, kupoval jsem s kamosem skvelej komp se skvelym plexi v bocni stene... v krame jsme si ho prohlidli, prodejce nam ho zabalil, dovezli jsme dom, chytrak v prodejne striil kabel ke zdroji vedle toho plexi, pekna rejha, my jsme na to pred vyndavanim prisli a ten kus papiru teda rozrizli... ale novyho plexi jsme se uz nedomohli... ani nevim jak bysme to dokazali, ze jsem to neudelal treba ja...

Kdyz jsem si kupoval pred lety hi-fi komponenty Technics, tak manik prodejne byl tak lacnej prodeje, ze kdyz to balil do krabice, tak se mu polystyren v krabici sklouznul a naraz byl tak silnej, ze neco prasklo... kdybych byl v tu chvili dal a neupozornil na to, tak si to odnesu domu, reklmaci by mi neuznali protoze komponent by byl po padu...

Znamej dela v obchode Kaufland, prodavali TV a jedna jim spadla na zem, prodali ji, zakaznik prisel a vymenu si vyhadal jen z toho duvodu, ze kaufland co nemuze na krame odzkouset tak vymeni... pri prodeji bednu nerozdelava...

Schodou okolnosti strejna kupoval v Kaufu video, kdyz ho doma instaloval tak mu slitlo ze stolku, v pohode ho zabalil a odnesl do prodejny ze asi nejakymu skladnikovi spadlo... dostal nove

Proste je to vyrovnany...

Ja jsem KOSER, tak jestli moje ja ty statistice pomuze... mimoto i kdyz prinesu neco KO do obchodu tak se da obcas domluvit... i v zarucnich servisech...
mimoto mam pojisteni odpovednosti takze ja ani bratr se nestarame, plati za nas pojistovna... (ale z nesikovnosti uz jsme vyrostli)
Hele jsem tu jedinej kdo ma s prodejci spatny zkusenosti??[/i]