Par prikladu z praxe:
Jeden typek pred rokem koupil LCD za +-20 litru, v krame odzkousel a donesl domu, nesl to nezne, jak jen to slo... donesl dobu, vybalil mno a v krabici bylo LCD, dokonce stejnej model co kupoval, ale uz ne ten co zkousel v prodejne... byl to jinej kus, zasrnaej od prachu a sediva bava plastu nebyla sediva... kdyz to sel vratit do kramu ze mu dali jinej tak na nej prodejce koukal a jen sezeptal: Prosimvas, co jste s tim za tu hodinu stihl udelat.... Nasledne par vet, ze k zamene pri baleni dojit nemohlo atd... nevyhadal nic... nemelo to cenu... na hadani pres soudy atd nebyl cas... LCD se prodalo pres bazar... (jo to LCD nebylo pouzivany, jen bylo asi dlouho vystaveny nekde v regalu nebo ve vyloze... nebo zapomenute rozdelane ve skladu... nikdo nevi...
Druha vec, jdete neco reklamovat a chcete uhradit nutne naklady treba jen na postu... nikdo me nikdy do mych 23 let neodpalkoval tak jako prodejci, po kterych chci uhradit postu...
Jo pri posledni reklamaci kvuli mysi, se mi prodejce vysmal, ze kvuli 300 stovkam prece nebudu delat bugr... po 15 minutach jem stal u dveri COI, bohuzel vsichni lidi yli v terenu, pak jsem to vzdal... protoze jem musel srotat do skoly.
PORAD OPAKUJI, NAJDOU SE I VYJIMKY...
PODVODEM RESIM AZ VEC, KDY SE MI NEKDO SNAZI SEBRAT MA PRAVA, kdyz jde na me nekdo ne zrovna koser cestou