U CC jsem nakupoval naposledy pred dvema lety, moje tvrzeni o CC tudiz nema vahu...
Mimoto tohle beru jako kseft, i jasny vrah si vezem pravnika aby ho z toho vysekal, jasny tunelar take... pravnici jsou tudiz ti co by meli mit svedomi... nesnazim se tim omlouvat, ale kdyby takovejhle clovek prisel za pravnikem tak by mu pravnik rekl to same co ja... (uz kvuli tomu ze ma treba sazbu 500 za 0,5hod...)
Priklad z praxe: Kamos mel grafarnu, blbnul obraz, ale jako prase... spatny barevny body, rohozeny barvy atd. dali ji na reklamaci a vada se neprojevila... (jak taky kdy ji zkouseli max v dosu), dal ji podruhe na reklamaci a vada se zase neprojevila... mno pouzil ten elektickej zapalovac na sporak, prilozil k pametem a chipu, zmacknul... kdyby to neudelal, tak by mel doted grafarnu s vadou... po celou dobu k nemu byl prodejce tak arogantni ze ho pomalu vykopaval ze dveri a to myslim do slova, proste ho vyved, ze se snim bavit nebude... mozna zeto jsou je praktiky z Pardubic, ale proste nekteri prodejci to tak delaji...
OPET PISU, ZE NEHAZIM VSECHNY DO JEDNOHO PYTLE, EXISTUJI I VYJIMKY
Jo jeste, od CC tady mam nekolik ICQ cisel, kdyz chces neco koupit, tak se ozvou hned, kdyz se chces zeptat na reklamaci, vadu... odpovedi vubec nekdy?? me asi jednou... (reklamace MB EPOX)... business je business, timhle se musej ridit vsichni a od toho se odviji i podvadeni, kdo podvede tak aby se na to neprislo, tak vyhrava, ja tohle heslo nerazim, ale kupa lidi kolem me bude mit diky tomu cerveny diplom...
Neres to, ja nepodvadim, s timhle CPU bych na reklamaci nesel, protoze me nabavi se hadat...