Ahoj , viem ze nazov threadu neni nejak oslnivy , ale netusim aky sem dat nazov. A mozno to sem ani nepatri , ale dost bolo tliachanim prejdime k problemu. Vcera rano som ako zvycajne nabehol system , otvoril IE a mam tam panel google, ten mi firemny antivirus vyblokoval , snazil som sa ho este parkrat instalovat , no bezuspesne. Tak som sa aj tak pripojil na web , myslim asi 3x IE okna a na jednom talkeri , mi to padalo. Tak si vravim , blbne asi talker , skusil som ping na ine pc a to blbo tiez , hovorim si siet na blbne. Tak som siel na ine pc a tam secko ok. Vratim sa spet a NOD my vyskocil s tou to hlaskou "podozrenie na virus C:\Winnt\system32\tksrv98.exe Win32/TrojanDownloader.Esepor.G". Dal som premenovat subor. Po chvili dalsia hlaska "C:\Winnt\system32\tmksrvu.exe Win32/TrojanDownloader.Esepor.G". Tak som dal premenovat aj ten. Dal som oskenovat pc a nasiel mi nejakey subor na pc "blablabla_adutl.exe Win32/TrojanDownloader.Esepor.G". Samozrejme NOD zmazal tento subor. Problemy zo sietov , ale jaksi nepresli , dokonca mam pocit ze sa zhorsili , pritom tie dva subory Win2000 nemaju v sebe. Takze aby mi ako tak isla siet , musel som sietovku prepnut z automatickeho rozpoznavania na 10mbit ful duplex. Po dalsie ak mam dve okna na IE otvorene , iba to "silnejsie" ide , ine nie. Napriklad chodim sem na forum a na talker.sk tam nemam sancu , lognem sa a koniec. Cera som mal pustene nieco ako tcpview a masina sa snazila otvarat vsetky porty ake su a snad aj take co niesu. Zda sa mi ze mam v registroch niekde zasity backdoor a netusim kde. Doplnujuce info:
Pc je win2000+sp3 a kolegyna tu ma take iste ibaze ma sp4 a iba 64mb ram ostatne parametre niesu podstatne. Mame proxy a firewoll.
Bude mi niekto vediet pomoct , kde to mam hladat v registroch ? Dakujem