Citace Původně odeslal howard
No mozny je lecos.
Ale kdyz po 2 hodinach stahovani jdu vypnout nabijeni baterie (vetsinou ukazuje 90% nabito), necham ji pul hodiny bez nabijeni (miva tak 60%), potom zase zapnu nabijeni a necham ho zase tak 2 hodinky... tak timto stylem vydrzi mobil pripojeny treba tyden.
Mozna, ze pri plnem stahovani a nabijeni baterie (zaroven se telefon trosku ohreje) telefon nejak spatne detekuje nabiti baterie (nebo to muze byt tim teplem) a vypne se. Kdo vi?
no kdybysis precetl o siemensech, tak je tam ta chyba, ze pri plnem nabiti ( a nepouzivani specielne upraveneho kabelu ) se jiz nezacne nabijet. jenze to plati jak kdy a kolik toho stahujes. sam pouzivam ac55 a od jiste doby ( nic jsem s nim nedelal ) mi vydrzi klidne ten tyden nonstop. co do vypnuti jak kdy. nekdy najednou koukam, ze ackoliv by uz davno nemel, tak se zas nabiji.

a jinak je v siemensech jeste jedna chyba ( muzes se ji pokusit vypnutim vetsiny polozek v config casti servisniho menu a posleze vypnutim servisniho menu ), kdy se zcela zahadne vypina pri vetsi zatezi ( stahujes toho vic najednou ). je mozne, ze to zpusoboval nejake spatne data. ovsem od te same doby co nabijeni se mi mobil timto zpusobem nevypl. takze je to pro me uzavrenou zahadou...