Citace Původně odeslal Paolo.n
No co se tyce ty stability ta u me na tom byly nejlip NT4.0. 2000 jsem nemel tak dlouho abych to moh poradne otestovat a XP sice co do funkcnosti systemu v pohode, ale maji radu kosmetickejch detailu, ktery jsou prinejmensim zahadny. Napriklad mi nedrzi nastaveni slozek (zobrazeni velky, maly ikony, podrobnosti, apod) chvili to vydrzi a pak se to prehodi na velky ikony a okno se pleskne doprostred obrazovky. Nechapu proc. Nebo se mi prehazuji zvuky, napriklad na "otazka" mam nastavenej jeden zvuk a v podstate se mi prehraje pokazdy jinej, nebo se nektery zvuky neprehrajou vubec, prestoze nastaveny jsou a patricnej wav soubor poskozenej neni. Nevim proc. Nebo mi po startu nekdy, nahodne nabehne zvuk na 2 reproduktory a ne na 5.1 a taky nevim proc. Nebo mi dneska zmizela ikona CD-ROMky. respektive ta ikona mechaniky se nahradila takovou tou co je u souboru kterej nama zadnou asociaci. CD-ROMka sice porad funguje, ale nema svoji ikonu. Sice jsem nepozoroval ze by tohle nejak vadilo funkcnosti a spolehlivosti, ale co mi fakt vadi jsou ty okna nahazeny doprostred obrazovky na jednu hromadu, je to silene neprehledny. Deje se tohle jeste nekomu krome me?
P.S. pred i po instalaci SP1 se tohle chova uplne stejne.
takovy dotaz mas nastaveny moznosti slozky/zobrazit/jako aktualni slozka??