No ja jsem na to prehrivani uz myslel, kdyz se vypne, tak je trosku teplejsi, bohuzel jsem nikdy na ten mobil nekoukal predtim, nez se vypne, nevim, jestli neco neni na displeji, akorad jednou jsem si vsiml, ze blika ukazatel baterky, v navodu sem nenasel, co to znamena, mozna, ze je to predzvest vypnuti.
Kdyz pilne stahuju a nenabijim, tak se telefon neprehriva, jenze po 3 hodinach mam po baterce.
Jak dlouho mi asi baterka vydrzi, kdyz skoro porad neco stahuju, za mesic stahnu pres 1 giga, musim porad nabijet.
Kompresi pouzivam, ale nikoliv eurotel akcelerator, nybrz cproxy. Nicmene, pri tahani mp3 z kazaa to pres kompresi nejede, ani by to nemelo zadnou cenu. Pri surfovani se mi to nikdy nevyplo...pri surfovani, kdyz mobil porad dobijim, tak po nejake dobe (zavisle na predchozim nabiti) prestane na ukazateli litat sipka a ukazuje, ze je baterka plne nabita. Kdyz stahuju, tak se toto nikdy nestane, pride mi to, jako kdyz se baterka nestiha dobijet, kdyz stahuju.
Da se s tim zit...napr ted uz mam stazeno 50 MB na "jeden zatah", musim to hlidat, obcas si na chudacka siemensacka vzpomenout a jit vypnout nabijeni, ... pak stahuju pul hodiny bez nabijeni ... a pak zase zapnu dobjieni. Timto stylem se mobil nikdy nevypne, mam rekord 300 MB bez vypnuti.

Odpověď s citací