už ho mám, ale žádnej stín za myší nevidím .... kuaPůvodně odeslal Jirka_koffee
Asi je to subjektivni pocit.. Za myskou mi sice stopa zustava i pres DVI, ale pri filmech je to ostry jako britvaPůvodně odeslal Jezyn
chci si to nakonec taky objednat - ale co mám chtít po prodejci, aby mi nedal náhodou ten "pomalejší" ?Původně odeslal Hrochoslon
mam ho taky pres analog a stopa za myskou neni.. je mozny ze v alzasoftu meli jeste ten starej typ s realnou odezvou kolem 25, tusim ma pva matici. Kdezto novejsi verze ma tn a odezvu kolem tech 12Původně odeslal Jirka_koffee
Zitra si jedu pro Samsung 172x, tak drzte palce, at tam neni vadny pixel.. Doufam ze to bude dobra koupe.. Videl sem ho v Alzasoftu, pripojenej na Analog, mel vydny pixel (na dost spatnem miste) ale hlavne mi pripadalo, ze uz jen za myskou zustava docela viditelny duch..Myslite ze to bylo kvuli nepripojeni pres DVI?
Ja ho kupoval u CC za neco pres 16k a predvedou ti ho naprosto v pohode.. Me promitali ruzny barvy - na vadny pixely - zadny nemamJinak i pri praci ve win poznas ze to neni zadny louda!! Obraz je mooc pekny