Schvalne to nekdo zkuste v CC, Alzaci, Autocontu, Mironetu... uvidime jak dopadnete...
Jejich vymluva bude jasna... rezervace...
Jejich vymluva se neda brat vazne a to v pripade kdy mi prijde mejlem peknej dokument s nazvem kupni smlouva, kterou si vytisknu a slouzi mi i jako potvrzeni o nakupu... original pak prijde postou...
Pokavad toto ale neudelaji, tak jake mas potvrzeni ze smlouva byla uzavrena na dalku... to pak je jako "Jarda a Pepa si pres telefon rekli ze..." smlouva muze byt uzavrena ustne, ale co neni na papire jako by v nebylo... to pak muzu rano prijit do prodejny a rict majiteli, ze mi vcera v hospode prodal 19 LCD za litr... se mi vysmeje i pravnik, mam svedka...?? mam to na papire??...
Po zkusenostech s nakupem pres net mi primo dokument zvany "kupni smlouva" prisel jako potvrzeni uzavreni smlouvy na dalku od CC...
Od Alzace, Mironetu, Autocontu i presto ze to byly castky desetitisicove nic neprislo, ani potvrzovaci telefon... vse bylo az v baliku...
Kdyz jsem to praktikoval primym odberem tusim OKComp., tak prisel email ze pozadovane zbozi bylo zarezervovano dale pak "zbozi je na sklade v pozadovanem poctu kusu a pripraveno... Otviraci doba ..." hotovo...