2Loki: sa upokoj.... Daggerfall ssom presiel, hral som ho 2,5 roka v kuse a furt ma bavil. Morrowind chce trosku zvyknut, ale to chcel aj Daggerfall alebo starsia Arena. Potom sa to rozbehlo. Ten problem s nudou je vtvojom veku. Ked si hralDagg, bol si mladsi... postupne starneme, takze nuda nastupuje skor preto. Skus si pustit Daggerfallteraz,alebo nejaku starsiu hru z obdobia Daggerfallu... vsetky ti zacnu pripadat nudne. Kedsom mal 18 hravalsom sa aj do 03.00 rano, teraz o 22.00 ma tamuz niekedy niet. Akurtat ten Hitman... 1:30 a rano do roboty.
A voda v Morrowinde? V hrach IDE AJ O GRAFIKU. Pixel Shadery su dolezite, tak isto ako TL jednotka... nemusia byt, ale potesia. Shadermi sa ale nerobi len voda v Morrowinde,ale aj ine hry ju vyuziju, do 1/2 roka budu fsade. Ty to budes mat graficky ochudobnene. Tiez som pouzivalvzdy karty typu M64, MX400 etc... AleGF4MX.. to nie, nema ani zakladne a uz dost stare veci typu EMBM, ktory sa pouziva tjez... shadery... vykon staci,ale ked mozem mat vjac, za skoro rovnaku cenu... preco nie?