Přetaktováno sice mám, ale to jsem měl i předtím a samozřejmě jsem zkoušel i podtaktovat na standardní hodnoty, samozřejmě se nic nezměnilo. V procesoru jako takovém bych přímo chybu neviděl, to už spíše v pamětech, ale vzhledem k tomu že je PC opravdu dokonale stabilní, tak se mi ani tomu nechce věřit. Zbývá deska a pokud mě nic lepšího nenapadne tak zkusím kontaktovat Czech Computer, kde jsem ji kupoval, jestli by to mohla být reklamovatelná vada. Žádný jiný software jsem neinstaloval těsně předtím než to začalo dělat, a už vůbec hardware (celou skříň jsem měl naposled rozdělanou tak před 2 měsíci - takže nový nekompatibilní hardware nebo propojky také nehrozí). BIOS mě taky napadnul, ten jsem kontroloval a je nastavený přesně tak jak má být. Teplota (mám AMD Barton 2500+ přetaktovaný) je snad dobrá - 49 stupňů, 35 stupňů má northbridge.
Já myslím že to může být jenom tou deskou, jinak fakt už si to nedovedu racionálně vysvětlit. Nejpodivnější je na tom právě fakt, že to začalo dělat ze dne na den, při žádné instalaci jak softwaru nebo hardwaru, a nepomůže ani čistá instalace Windows.