Citace Původně odeslal Xima
Citace Původně odeslal spy
Asi si v pondeli objednam ten Acer ... (za nejakych 13,5 kKc)
Nevidel si ho nekdy v reale? (Acer AL1721ms)
by spy
no, v reale jsem ho nevidel, ale byla to taky jedna alternativa pro koupi (ma DVI, nema ty otresny repracky, solidni design).
Ja bych se ho vubec nebal koupit (ikdyz firme Acer/Benq zas tolik neduveruji ). Je to takovej mid-end, ale na Samsung 172x zrejme mit nebude v zadnem ohledu, snad jedine v cene (rozdil 3k ).
Ja osobne bych s koupi LCD jeste chvili pockal, ale to zalezi jak moc ho potrebujes (mas stale totez co na kolejich? ).
Jedina vec jsou ty hry (obcas neco das ne?), tam je 16ms fakt malo, at si rika kdo chce co chce... zkratka na CRT to v tomto nema a kdyz uz clovek za to ty prachy dava, tak by to nemel byt v zadnem ohledu krok zpet.
No zvažuji právě,zda jít do nějakého LCD...jak dlouho jsi měl na mysly čekat?Mám na to nějakých 15K....co nechci?..kupovat za rok nebo 2 nový.
Hry zapařím občas,spíš do compu čumím+filmy,ale určitě by mě štvalo,kdybych na něm viděl nedostatky v podobě duchů apod.

Tak pár měsícu až rok bych počkal,ale pokud se nic extra nechystá,jdu ho koupit teď

edit:
Ještě jeden dotázek,proč je DVI o tolik dražší?A včem čekat jeho přínos?3K rozdíl jen kvůli DVI se mi zdá dost