Citace Původně odeslal Masster
Citace Původně odeslal Neller
Chtel bych se vratit Z5 k tematu. Stala se mi takova vec: zase jsem zkousel par novych BIOSu a nejak mi zacala blbnout karta. Projevuje se to tak, ze po instalaci ovladacu a aktivovani COOLBITS, zacnu kartu taktovat (uz vim jaky hodnoty tam mam dat, takze je to rychly) se me v
3D Marku 03 i v Aquamarku zacne trhat obraz a karta je vaykona asi jako nejaky GF2 (proste hruza). tak se vratim do ovladacu a chci zmenit frekvenci, ale posilcka s nastavenim-taktovanim, jsou zasedla a neda se na nich nic menit. Nevite co to je? Kamarad mi rikal, ze se tu nekde objevil thread, kde nekdo psal, ze se muze karta po castym flashovanim znicit-ja sem to tady nenasel, nevite o tom nekdo neco? nebo mi pls nekdo dejte link na thread, kde se o tom mluvi diky.

ps: meli jstne nekdo podobny problemy? jak jste je vyresili?
Znicena neni, bude to tim, ze mas ovladace verze 6x.xx a nahodil si bios od Asusu, nikdo zatim nevi presne proc u tehle verze nefunguje pretaktovani, ale nejspis je to tim, ze Asus nema 2D/3D mod.
Takze jedina moznost, nahod jiny bios, ne Asus a muzes taktovat, chces TV-out nahod original Asus, ale prozatim muzes na taktovani zapomenout.

Hmm, to je divny. Mel jsem pred tim 61.21 a pred nima tusim 61.11 a s tema me to neblblo (to vim jiste). Jinak ja ICQ nepouzivam, takze tim to nebude.

ps: a co si myslite o myslence zniceni karty pri castym flashovanim BIOSu. (ja jsem kartu flashoval tak 10-15x)