Citace Původně odeslal KaRlOs[C
]Mysi LOGITECH jsem mel vzdy, od prvnich kulicek az po MX500. Logitech dela ve srovnaní lepsi produkty nez M$.

Zalezi nejvic jak kazdemu mys sedne do ruky, pro me nejlepsi volnou byla MX500 s 5 letou zarukou.

MX500 vs. MX510

500 - lepsi povrch mysi, vzhledove stribrna-cerna je elegantni
510 - lepsi snimac, v praxi nepozorovatelne zlepseni, hlady povrch mysi- sklouzava.

500 mi jezdi na fUnc 1030 nemam nejmensi vyhrady oproti tedle kombinaci. Neznam nikoho kdo by si stezoval na tuto kombinaci.

2Yogi_1: boze - kolecko to je na prehazovani lamarna... posli mi za jaky prvoligovy klan hrajes?
hehe ,co si budeme rikat Karlos Na ten Tvuj Camper Stike to staci ale bez se zeptat lidi z q3 (IRC #quake.cz) jak se jim hraje s MX500/510 na fUnc Kdyz uz teda neverite nikdo me.Nepreferuju ani MS ani Logitech.Osobne jsem vyzkousel OBE.Navic jsem mel prvne Logitech(MM Dual Opt.) a chtel jsem jit opet do Logitechu.MS jsem nevolil z ekonomickych duvodu ale prave kvuli podlozce(mam tu samou co Ty )Vono to v CS zas tak znat neni,tam hodinu nekde sedis a pak si das hedku ale behej v Q3,tam ta mys proste ujizdi.Nekomu to treba vyhovuje ale takovych lidi moc neni,to mi ver.

Citace Původně odeslal kecinzer
Taky sem už vystřídal mnoho myší, byly to teda samý shity (Genius a pod.)a taky sem měl tu možnost si jich pár vyzkoušet.
Nyní mám MX500 a lepší myš sem v ruce zatim nedržel (510 sem neměl tu čest testnout).
Nejvíc mě dostane když přejdu ze školy kde sou starý InteliMouse domu na MX500

Ještě ke hrám ... nikdy sem profesionálně nehrál, ale kváka si občas říznu a ten rozdíl tam jako znát je a kolečko na přepínání zbraní taky používám
hehe kecziii,kvaka si obcas jdes dat ale vzdycky dostanes na pr.del 100: - 20 Jinak teda....kdyz vidis ten rozdil....prozradis mi v cem je?Je snad pomalejsi?Snima hur?O kolecku se bavit nebudeme,to je jasna nevyhoda pro ty,co ho pouzivaji.