Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal FlashedBrain
Citace Původně odeslal Halen
Jaky repra od TVM se pouzivaji pro 200l boxy?
Heh, nebijte mě za to , dělal jsem je už před téměř deseti lety, tehdy jsem je měl připojené k minivěži SONY, no informací jsem taky neměl zrovna nejvíc, ale na tu bídu si myslím, že se celkem povedly, ještě jim naposledy vyměním vyhybku (teď tam mám originál, co do nich dává TVM) a zapojím je pro BiAmp/Wiring, ale jsou v pořadí na výměnu, jak jsem psal výše, jsou momentálně nejslabším článkem (zlatý Sennheiserácký hluchadla).

Ale k támatu:

ARV-104-04/8

ARP-150-00/8

ARN-312-00/8
No clovece, ony ty basaky muzou byt i v takovy bedne. Jestli je mas hodne vytlumene, maji kupodivu pekny prubeh az nekam k 29Hz pro pokles pro 3dB. Natrubek mi vysel prumer 100mm/8,6cm Congrats, to bude hrat moc pekne. Akorat to museji byt desne kravy.
No, krávy celkem sou to , vytlumený je to 5 cm molitanem, bednu sem se snažíl udělat tak tuhou, jak se jen z 18mm dřevotřísky dá (je to slepený a přišroubovaný zevnitř snad milionem vrutů na konstrukci z 50x50 mm dřevěných hranolů) bassreflex je tam prumer 100mm, když sem je v té době porovnával s 60l třípásmovkama SONY, co má otec k domácímu kinu, tak se milé Sonky mohly jít celkem zahrabat, ale jak jsem psal, už je to dlouho .

btw. docela bych byl vděčný za nějaký návod nebo info ohledně stavby beden na nějakých trochu solidnějších repro (pokud možno dostupných v ČR a když si budu hodně vymýšlet, tak nejraději 8Ohm s dělícími kmitočty 350Hz/3kHz - mám tady celkem slušné a docela drahé vyhybky JANBO - ale není podmínkou).